Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Sziasztok!

    Tudtok ajánlani a Seiko SNKM87K-hoz hasonló kinézetű, de kvarc karórát? Tetszik ez a Seiko nagyon is (főleg az egyszerre elegáns és sportos megjelenése és a rakott indexek/embléma miatt), de a 42mm nagyon határeset volt méretben és addig tűnődtem rajta, amíg 60-ról fel nem ment 85-re az ára, amit meg már sokallok érte, míg a 38mm-es széria meg túl kicsi (bár tudom mindig az adott design a perdöntő, nem a konkrét méret).

    De egyébként is kéne egy rohangálós kvarc óra, sajnos sokszor vagyok akkora mamlasz, hogy reggel késéseben indulok és jó ha nem kell járástartalékot csiholni és beállítani.

    Árban nagyjából 60 ezerig gondoltam, nem baj ha van annyi vízállósága, hogy egy kézmosást kibírjon (minden más csak ráadás) és ha lehet ennyiért olyat kapni ami nem határtalan fos fém szíjjal rendelkezik és ez még házilag is cserélhető (váltanám bőr/textil szíjjal néha), az is király lenne, de ti megmondjátok, hogy a vágyaimnak megfelel-e valami.

    Alapvetően egy olyan óra kell, amit nem félek bevinni egy fesztiválra és belefér egy sportosabb smart/business casual outfitbe is.

Új hozzászólás Aktív témák