Új hozzászólás Aktív témák

  • squir

    aktív tag

    válasz C0RVUS #166957 üzenetére

    [sóhaj!] :U
    Értem. Tehát tudod használni a keresőket és rendelkezel szabadidővel. Ne érts félre, ez tök jó és örülök neki, de ezzel nem bizonyítottál semmit a fentebb leírtakon kívül... Ha nagyon akarod kereshetsz (és találni is fogsz) negyedütős, percütős, teljes kalendár, chrongraph, ébresztős zsebórákat is, sőt olyanokat, amik ezeknek a kombinációja!
    Évekig vintage órákkal-zsebórákkal foglalkoztam, azokat gyűjtöttem. Nem lehetetlen hozzájutni (akár az általad linkeltekkel ellentétben 1-2 millió Ft alatt is), de attól még nem lesz sem gyakori, sem egyszerű, sem olcsó.
    És igen: ha beütöd valamelyik-valamilyen keresőbe, akkor ezek közül a világ különböző pontjain több darabot is fogsz találni.

    @mriya@: biztos lenne olyan hülye, aki így megveszi jó sok pénzért! :W Ha a számlap-mutatók is eredetiek, akkor volt annyi esze, hogy berakatta egy gagyi tokba, ordító Milgauss felirattal a date-day-t!? legalább vette volna a fárdtságot és csináltat hozzá egy tokot, vagy felirat nélkülit szerez be a rizsföldek országából :(((

    phranxinatra: holnap megyek Hantos Lacihoz, ha elmesélem mire kell, biztos kölcsönadja! :DDD Na?! Szívesen elkérem! :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák