Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sevcsenko
csendes tag
Köszi az infót a másik jelöltem Citizen Skyhawk A-T JY0010-50E!
Vélemény valakinek!
-
sevcsenko
csendes tag
Köszi az infót!
-
sevcsenko
csendes tag
válasz Aladdin #1458 üzenetére
Hali!
Ha jól olvastam a használati utasításban akkor három funkció után is (magasság,stopper,stb) 10 órán keresztül az adott módban marad a kijelzöje?
Illetve nem kevés a 30 méter vízállóság?Van ahol csak cseppállónak írják!
Neked melyik típus van? Meg vagy vele elégedve? Valamint mit tudsz mikor jön hozzánk az Expert változat?
A honlapjukon nincs rajta.
Előre is köszi!
-
Aladdin
aktív tag
válasz sevcsenko #1459 üzenetére
A stoppert biztos, hogy tovább ott tartja, mert szoktam ott hagyni.
A 30m nekem doszt elég, nyaralásra azt vittem, medencéztem vele "éjjel-nappal"
Itt egy kép az enyémről, ez a titán verzióNagyon szeretem, most nyáron volt 3 éves, még az eredeti elemmel megy.
A expert egyébként már 100 méteres.[ Szerkesztve ]
-
sevcsenko
csendes tag
Engem zavar, hogy mérek egy magasságot és pl. 9 óra múlva is azt látom az órán!
-
sevcsenko
csendes tag
Ezt nem értem!!!
-
sevcsenko
csendes tag
Citizen Skyhawk JY0020-64E
Ő a másik jelölt.
-
kingdomix
csendes tag
Kiválasztottam egy Festina F6744 / 3 órát, valaki tud róla valami bíztatót vagy elszomorítót?
Nem igazán értek az órákhoz de én automata órát szeretnék és ez megtetszett.
Nekifussak a vásárlásnak avagy mondjak le róla? Köszi.Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Kephamos
addikt
A PR50-es Tissot-on hogy lehet a dátumot állítani?
-
Aladdin
aktív tag
válasz Kephamos #1468 üzenetére
Nem. Ezt úgy hívják, hogy dátum gyorsállítás. Az csak hajdanán volt, hogy a korona kihúzásával megállt az óra és a dátumot csak szorgos tekergetéssel tudtad állítani. Manapság a korona egy kattanásnyi kihúzásával az óra nem áll meg, csak a dátumot tudod vele beállítani.
-
tomcsi23
veterán
válasz Kephamos #1468 üzenetére
Tehát, a koronának az alapdátumos PR 50-esnél (ahol dátum van, de nincs nap), 3 állása van rendeltetésszerű használat mellett:
1. teljesen benyomva -> normál használat;
2. egyet kihúzva -> dátum "gyorsállítás" - óramutató járásával megegyezően lehet a dátumot egyenként előre állítani (ilyekor a másodpercmutató megy tovább)
3. teljesen kihúzott állapot -> időbeállítás, a másodpercmutató megáll.Természetesen az egy nappal körbetekerés is megoldás lehet, csak némileg időigényes, ha több napot is akasz állítani. Arra azonban figyelni kell, hogy egy naphoz 2x12 órát tekerj körbe, nehogy délben váltson napot.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
pilu01
senior tag
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Esetleg nem tudjátok ennek a két órának mennyi az ára itthon.Sehol nem találok árat.
Omega Speedmaster Date (323.53.40.40.02.001)
Omega Speedmaster Date (3211.30.00)Elöre is köszi.
-
seiko
senior tag
nekem két rádiókontrollos asztali órám van, de játszadozni kell velük, hogy rendszeresen fogják a jelet!
érdemes megnézni egy bevásárlóközpont óraboltjában az egymás mellett sorakozó ilyen órákat, össze-vissza járnak! ;-)
az elem (akksi) feltöltöttsége is nagyban befolyásolja az érzékenységet. -
aLávaló
csendes tag
Hello!
Lassan úgy érzem le kellene cserélnem Swatch órámat. Kicsit megkopott, mivel nem sajnáltam nagyon, kitettem minden jónak és rossznak. Maradnék a svájci vonalnál de feljebb tettem a mércét:
A kiszemelt áldozat a következő:
[link]
Ez már 2 szer annyiba kerülne mint az eddigi és nem tudom megéri-e. Bár nagyon bejön a képekről az egyszerű design, a fekete háttér piros mp mutatóval nagyon tetszik. Nekem nem kell semmi stopper funkció mert a mostaninál se használtam ki.
Mi a véleményetek a Certináról?Esetleg mit tudtok ajánlani ezen árkategóriában,stílusra más gyártótól? Az üvege a mostani órámnak nagyon karcos lett az évek során ezt gondolom a fenti óra(zafírüveg) jobban viselné!
Ha minden igaz karácsonyig legkésőbb megszeretném lepni magam egy ilyennel. Szimpatikusnak tűnik az eladó hely is. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
Vaterán most is árulnak speedmastert, egy használtat láttam 320K körül. Azt hiszem újonnan eléggé szóródik az áruk, mert többféle is van, nagyjából 600k és milla között vannak. Ha online veszed meg, akkor spórolhatsz egy-két százezret, de ehhez persze bevállalósnak kell lenni. A hazai forgalmazók listaáron szerzik, de legalább biztosan kézhezkapod. (Google-ba beütve egyébként rengeteg külföldi honlapon megtalálhatod)
Nekem egyébként sok órája tetszik az Omegának, de a speedy valahogy sohasem tudta megdobogtatni a szívemet...
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
-
swoody
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #1482 üzenetére
Orexnél már voltam.Elég drága 690-be adják.
-
seiko
senior tag
válasz aLávaló #1479 üzenetére
Jó választás.
Sajnos a mostani kvarcszerkezetek nem nagyon javíthatóak, tehát ha garanciaidőn túl elromlana, akkor inkább irány a kuka (vagy kintről kell komplett szerkezetet beszerezni).
De egyáltalán nem biztos, hogy elromlik.
A zafír bírja a kiképzést, de azért pl. vakolathoz ezt sem kell dörzsölni! ;-) -
seiko
senior tag
A "date" szerkezete egy automata ETA szerkezet módosítása. Ez egy egyszerű, bár megbíztható szerkezet, milliószámra építik be az automata kronográfokba.
A "professional"-ban egy Lémania eredetű kézihúzós szerkezet van, nekem sokkal szimpatikusabb, mint a másik. Megbízhatóbbnak, hosszabb életűnek vélem a másiknál.
Igaz, manapság már ez utóbbiban is feltűntek a műanyag alkatrészek.[ Szerkesztve ]
-
bigct
tag
Helló.Automata órát keresek,Mi a véleményetek errőlertina 633.7132.42.61 DS C-Class automata karóra 100M vízálló, zafír üveg és hátlap, ETA 2824-2 automata szerkezet.Két hónaposan 48000-ért hozzá tudnék jutni.Tudtok róla valamit?
Üdv. CT (06302124987)
-
swoody
senior tag
Akkor már csak azt kéne megtudni,hogy ők honnan szerzik.
300 350-el olcsóbb mint itthon ha nem többel.
Ha meg igaz,hogy tényleg ennyi akkor már csak megkéne rendelni csak félek a netes rendeléstöl föleg Amerikából és gondolom lenne még vám is.Postaköltség is igen nagy lehet. :S
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest