Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz peterszky #1397 üzenetére
Fénykép még nincs, de neten megtaláltam: Certina New Art
What else you gonna do on a Saturday?
-
Kephamos
addikt
Megvan a kiválasztott. Tissot PR50. Jó lenne egy autómatát olcsón beszerezni.
-
Kephamos
addikt
Jaja, marad a fém. Heves email váltásba kezdtünk, azt mondta ILYEN van. Azt nem tudom, hogy automata-e vagy sem. Jó lenne, ha az lenne. A típusszámra most kérdeztem rá, mert csak leírást adott.
A honlapon a kvarchoz az van írva hogy 955.112 Quartz with End of life (EOL)
Na, ez mi a fenét jelent?[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz Kephamos #1404 üzenetére
Ez a kvarc. Az automatákra rá van írva, hogy automatic (a számlapra). Ezt adja 30-ért elvileg. Van neki automatája is, de csak az aranyozott, az meg ugye 58 (és szerintem giccses is, mint már mondtam ).
Ez azt jelenti, hogy kvarc, és az EOL pedig arra hivatott, hogy az elem lemerülését jelezze a másodpercmutató négymásodperces ugrásaival.
ui: ugyanígy néz ki az automata is, csak a számlapon nincs jelölve a 6 és 12, ott is vonalkák vannak. Na meg rá van írva, hogy automatic
A kvarc sem rossz, legalább nem áll le, csak kétévente egyszer Én még mindig gondolkodom a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz Kephamos #1411 üzenetére
Szerintem a pálcikásat. Én még azt a 6 és 12 jelölést is sajnálom, hogy rajta van De ennyi azért belefér. Persze csak akkor válaszd ezt, ha tudod hol van a 3 és a 9 (csak viccelek)
mod: mondom, hátránya csak akkor van, ha nem tudod hol keresd a többit - egyébként sokkal letisztultabb, tehát szerintem a kérdés meg is van válaszolva Én kvarcból csak azt venném (és jó eséllyel fogom is).
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Az egyhangú szavazásnak köszönhetően a pálcikásat rendeletem. Ha minden igaz holnap meg is jön. Köszi a tanácsokat, a szavazatokat és segítséget mindenkinek. Ha minden jól megy holnap fotó is jön.
-
Kephamos
addikt
Kb. egy óra és megérkezik az óra.
-
Kephamos
addikt
Megjött, csak nagyon bő a szíj. A kivehető szemeket házilag ki lehet venni valahogy?
-
Dave™
nagyúr
válasz Kephamos #1424 üzenetére
Elvileg egy nagyon pici csavarhúzó kell hozzá, ha oldalról nézed a szíjat látni is lehet a csavarokat. Ha nincs ilyened, nem fog menni, órás kell, ha van, akkor gyerekjáték. Tekintve a csavar méretét, nagyon valószínű, hogy igénybe kell venni az órást Bár arra ne számíts, hogy ingyen megcsinálják, én nem hiszek az emberiességben, de persze előfordulhat, a kivétel erősíti a szabályt. A művelet célszerszámmal kb. fél perc. Ugye hogy élőben még szebb mint képen?
-
-
seiko
senior tag
Nem tudom a Swatch esetében milyen, mivel még nem volt olyanom (és nem is lesz). ;-)
A legtöbb fémcsatnál egy kis kétágú (rugós) stiftet alkalmaznak, ami egy kis nyíl irányában a csatszemből kitolható. Sokan nézik ezt az alkatrészt az egyik oldaláról csavarnak. Kevés óránál van menetes csavarral megoldva ez a rögzítés. -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Van egy tizenpár éves (legalábbis annyira tippelem) Seiko Automatic órám. Honnan tudnám kideríteni a pontos korát (apám annyit mondott, hogy anyád hozta egyszer Bécsből ), ill. valahol lehet keresni régebbi modellek között is? Mert olyan számozást, ami az új autmaticok között van nem találtam a hátlapon... (amivel találkoztam : 071434
Ill. az óra még működik, de mibe kerülne kb. a felújítása? -
bandus
veterán
egy barátomnak van egy ilyen óráj: [link] ez mennyit érhet kb? érdemes eladnia?
nekem elsőre nem tűnik olyan nagy számnak, de ő meg van róla győződve, hogy ez egy elég drága óra. tudnátok segíteni?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
sevcsenko
csendes tag
Tissot T Touch órát szeretnék venni valakinek van már esetleg vagy ismeri?
-
seiko
senior tag
válasz sevcsenko #1446 üzenetére
ismerkedtem vele, de nem vennék.
az érintésérzékeny üveg miatt a vízállósága csak 3atm, ami nálam kizáró ok.
egy sportóra legyen legalább 10atm-ás, legalábbis szerintem.
ami a tudását illeti, a Casio kínálatában olcsóbban lehet venni hasonlót, igaz jóval sportosabb, mint a Tissot. -
sevcsenko
csendes tag
Köszi az infót a másik jelöltem Citizen Skyhawk A-T JY0010-50E!
Vélemény valakinek!
-
sevcsenko
csendes tag
Acél vagy titánium?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs