Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    válasz Parci #14045 üzenetére

    Olyan dezsavű érzésem van, egyrészt a tegnapi pár üzenetváltás okán, másrészt, mert a te autóddal is érzek hasonlóságokat az én Impreza Outbackemmel, ami ugye szívó kétliteres, 125 lovas...

    Gondolom, az M1-en mentetek. Na az tényleg tragédia, minden szempontból, és igen, szerintem is van abban sok igazság, hogy az az aszfalt (vagy nevezzük bárminek) sokkal inkább hangos, és több üzemanyagot igényel. Mint egy nagyon gagyi téli gumi.

    Én a horvát és szlovén benzinnél nem vettem észre különbséget a magyarhoz képest, pedig arrafelé még a normál 95-ös is E5-ös, nem E10-es. De fogyasztásban nem sokat jelent.

    Az én autóm azért jóval alacsonyabb, mint a Forester, de a 130 km/h pályán már sok neki. Illetve nekem, mert 3000-es fordulat fölött jócskán ugrik a fogyasztás, így én pályán is 120-szal megyek - cserébe városban kerülöm az 50-et, mert nem kapcsolható az ötödik fokozat, mivel a motor ott még baromi erőtlen, és csak vibrál, meg rángat. 2000-es fordulat alatt ezzel az autóval még a finom gyorsítás is lehetetlen.

    Nyilván eltérő technikákról, korszakokról beszélünk, de valahogy annyira hasonlóak az érzések, és ezt erősíti a tegnapi linkelt videó a 2001-es H6 Legacy Outbackről.

Új hozzászólás Aktív témák