Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz Ga3rieL #96010 üzenetére

    mert egy totális fake oldal az egész :) - és a PayPal logo meg ott virít. hátha legalább elvennék tőlük a felhasználási jogot.

    amennyiben valóban visszakapod a pénzed, úgy "csupán" phishing tevékenységet folytatnak....ha meg nem, akkor nyilván még rosszabb a helyzet.

    hogy lásd, miért gondolom ezt: a Steam felhasználónevet a világon sehol nem kérik el Tőled. bármilyen hasonló - és valós - oldal legfeljebb egy Steam bejelentkezést kér tőled, ahol is az úgynevezett Steam OpenID lehetővé teszi, hogy anélkül azonosítsd a fiókodat, hogy a konkrét felhasználói azonosítóid harmadik félhez kerüljenek. az eljárás lényege ugyanis, hogy feléjük csupán egy "sorszám" kerül továbbításra, mely alapján be tudnak azonosítani. - ha jól értettem, ilyenről az említett "Cloud Activation" folyamata alatt szó sem esett, hanem direktbe a felhasználónév jelszó párosodat adtad meg valami random felületen.

    na most ez nem más, mint phishing tevékenység, vagyis adathalászat. - ezzel jó, ha tisztában vagy.

    [ Szerkesztve ]

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák