Új hozzászólás Aktív témák

  • hali13

    tag

    Sziasztok.

    Van egy nagy gondom, nem tudom lesz-e ötlete valakinek rá.

    Szóval. A Steam fiókom mobil hitelesitővel müködik. Ez kb a harmadik telefonom, amire átköltöztettem a hitelesitőt, eddig mindig rendben müködött. Most ugye összeomlott a Steam az akciós idő miatt.

    Amikor tegnap be akartam lépni a gépen a telepitett verzióba, sajnos kiderült hogy a lányom valamikor kilépett a fiókomból és a sajátjával lépett be. Na most ugye ha vissza akarok lépni, kéri a mobil guard kódot amit elvileg a telefon adna. DE mivel összeomlott az egész rendszer, most a telefonomon is kilépett a fiókomból. Most az a helyzet, hogy akárhol próbálok belépni a fiókomba, kéri a mobil hitelesitőre küldött kódot. De a telefonon való belépés próbálkozáskor is kéri a mobil hitelesitő kódot abból az alkalmazásból, amibe akkor próbálok belépni. Sakk-matt.

    Végigmentem az összes lehetőségen, de sajnos a felirt R-el kezdődő kódomat nem fogadja el a Steam guard a mobilon. A telefonszámomra hiába jelölöm ki hogy küldjön kódot, nem jön semmi. Arra meg nem hajlandó a rendszer, hogy a többször ellenőrzött e-mail fiókomra küldje el a kódot, amivel be tudnék lépni a fiókomba és azt a nyomorult mobil steam guardot le tudnám törölni.

    Most irtam a supportnak, de nem nagyon reménykedem segitségben, ráadásul ezt az egészet nem tudtam angolul megfogalmazni, ugyhogy magyarul irtam meg.

    Esetleg valakinek ötlete, hogy hogyan tudnék visszajutni a fiókomba????

    Köszönöm előre is.

    Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"

Új hozzászólás Aktív témák