Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    egykis kitero

    regota mondtak nekem hogy a kerbal space az milyen jo jatek. beleneztem steamvideokba mondom haaaat nemtudom. aztan mindig erdeklodtek utana meg most is hogy napi akcioban volt. haverom is kerdezte milyen de mondom ott a demo, probald ki. 4 ora demo utan azt mondta hogy szerinte megveszi:D
    ezekutan en is mondom akkor belenezek 1 percre es hopp 1 ora elment. utana beleneztem youtubeon hogy milyen is a full verzio...haaaat brutalis. - a demoban kb 50 elem van.

    igazabol eleg a demot kiprobalni hogy teljesen beszippantson az egesz. olyat kell elkepzelni hogy mondjuk elerheted az osszes lego darabot amit valaha gyartottak a star warstol kezdve mindent -sok mod is van. lehet epitgetni meg majd iranyitgatni is a raketakat, urhajokat es meg lehet celozni mondjuk a holdat vagy valamelyik bolygot vagy csak ugy repulni az urben - na persze ha jol raktuk ossze:D a kis zold emberkeket is lehet iranyitani de akar egy teljes urallomast is fel lehet loni, kb vegtelen a ficsor a jatekban.

    tulajdonkeppen van az egesz galaxis mint sandbox + tomerdek elem es mind ezt szimulacios stilusban. szerintem meno es meg kesz sincs... :)

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák