Új hozzászólás Aktív témák

  • Samus

    addikt

    Odáig jutottam, hogy már van angol felirat...Most újraindítom a Steam-et, meglátom, mi lesz. Valamiért a hl2/cfg mappában a config fájlt nem tudom módosítani. Minden indítás után eltűnik, ami benne van (ebben van egy cc_land "" sor, ami alapból ilyen, elvileg itt ha a "" közé beírod a nyelvet, és megvan a hl2_nyelv mappa, benne a fájlokkal, akkor ez így megadja a feliratot, és azok nyelvét.

    Időközben:
    A legviccesebb, hogy van magyar felirat. A http://steam.magyaritasok.hu/ oldalról szedtem le (kamu fiókot megadva, akármit mondanak, nem bízok senkiben). Az egész hl2_hungarian mappát beraktam a half-life 2 mappába (SteamApps\felhasználónév\half-life2), majd a hl2\cfg\config.cfg-ben átírtam a cc_lang sort cc_lang "hungarian" -ra, mentettem, írásvédetté tettem, biztos, ami biztos (ezt lehet feloldom később, meglátjuk). És működik a magyar felirat, a játékon belül is magyar lett minden (menüben is). Olyan birka voltam, hogy elsőre a hl2_hungarian mappát a hl2 mappába raktam...

    Egyedüli problémám, hogy a grafikai beállításaimat nem nagyon hajlandó megtartani. Random módon egy-két beállítás megváltozik az indítások után...illetve borzasztóan swap-ol (2GB RAM, Win7 Ultimate), a virágbolti nem csinálta, persze abban egy darab frissítés nem volt, ez pedig naprakész...Lehet nem ártana egy töredezettségmentesítés, meg ugye notesz, 5400as vinyó...A mentéseim felmennek a felhőbe, ugye? Játék után mindig csinál egy kis adatforgalmat, egy pillanatra jelzi, hogy tölt valamit.

    [ Szerkesztve ]

    '' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Új hozzászólás Aktív témák