Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz DeFranco #38302 üzenetére

    elég rosszakat olvastam/láttam róla.

    amúgy elárulom a titkot, nyár óta nem vettem semmit steam-en, mert már minden megvan, amiről tudtam, hogy nagyon kell. azóta viszont, ha érzem a "bizsergést" egy-egy játéknál, elolvasom a metacritic-en a negatív user kritikákat és ha sok szépen megfogalmazott logikus kritika húzza le, akkor általában elmúlik a bizsergés.

    ha még bizonytalan vagyok, akkor megnézek egy picit a gameplay-ból (asszem I am Alive pont itt vérzett el nálam). ha eldöntöttem, hogy megveszem, akkor előbb mindenképp demó (ha van. ha nincs, akkor a virágboltban kipróbálom)

    a rendszer annyira működik, hogy téynleg nyár óta nem vettem semmit (1-2 dolog azért még a veendők listáján maradt, de rendeltem hozzá egy-egy összeget a fejemben, ami felett nem veszem meg).

    persze más lenne a helyzet, ha épp nem lenne mivel játszani, de az még legalább jövő ilyenkorig nem fenyeget. (ellenben szabadidőm úgy is egyre kevesebb lesz játszani, tehát egy darabig még nem lesznek -- sajnos -- efféle problémáim).

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák