Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz wwenigma #31501 üzenetére

    Azért ezt nem mondanám!

    1)
    Az akció hivatalos oldalán semmiféle utalás nincs rá, hogy a tájékoztatás nem teljes körű. Az összes további információra egyedül ez a rész utal: For a full walkthhrough on claiming this reward, go here.

    A hivatkozott oldalon pedig az égadta világon semmi nyoma annak amit beidéztél. Szóval örülök neki, hogy valahol eldugva az oldalon találtál egy ilyen szöveget, de ez sajnos nem jelent meg az akció oldalán, így a felhasználóknak nem volt lehetőségük a megismerésére.

    2)
    A beidézett szöveged egyáltalán ezen a site-on található? Csak azért kérdem, mert nem mellékeltél hozzá linket.

    3)
    Az égvilágon semmi bizonyíték nincs rá, hogy az beidézett szöveged az már az akció megkezdése előtt is fent volt az oldalon.

    4) Korábban Magyarországon is próbálkozott pár szupermarket azzal, hogy az akciós újságban meghirdettek extra olcsón dolgokat. Persze csak 1-2 db volt belőle a boltban. Sok ember meg külön ezért ment oda. Na, ezt a Fogyasztóvédelem nem tolerálta, milliós bírságok kiszabásával sikert őket leszoktatni erről a gyakorlatról. Nem lennék meglepve, ha az USA-ban is hasonlóan állnának a dologhoz. Ezt pedig a saját irka-firka szabályzatuk nem írja felül.

    Van még kérdésed? ;]

Új hozzászólás Aktív témák