Új hozzászólás Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz csaba951 #10702 üzenetére

    Nem igaz amit írsz, ugyanis ha 1 játéknak több változata van Steam-en, akkor külön be lehet azokat regisztrálni. Ebben az esetben a Deus Ex HR és az Oblivion csak a DLC-kebn különböznek. Mind a sima DXHR, mind az Augmented csak sima DXHR-ként van a listában (tudom, mert nekem augmented van), és csak annyi a különbség, hogy extrák vannak az augmentedhez, melyek a tools menüpont alatt elérhetőek. De azok az extrák általában külön is megvásárolhatóak. Ott van pl. az Oblivion, még ennyi különbség sincs. Mindkét változat ugyanúgy jelenik meg a listában (sima Oblivionként), csak több DLC van a deluxe változatban. Éppen ezért meg lehet venni még egyszer a deluxe-ot, mert akkor egyszerűen hozzáadja a hiányzó DLC-ket. Itt megjegyezném, hogy ugyanazt éred el, ha csak a hiányzó DLC-ket vásárlod meg.

    Szóval a lényeg, hogy a Steam listában nem látsz különbséget a sima, vagy a GOTY, Deluxe és egyéb kiadások között. Ha mégis, akkor azt is külön meg lehet vásárolni. Persze lehetnek kivételek, de az általad hozott példák pont nem azok.

    A DXHR amúgy azért is érdekes, mert a bolti változatnál még az Augmented kiadáshoz sem kapsz semmi extrát Steam-en, tök mindegy, hogy az alap kiadását, vagy az Augmentedet regisztrálod (már csak ezért sincs különbség a kettő között a Steam listában). Viszont utóbbihoz a fizikai adathordozón vannak extrák (soundtrack, stb).

    (#10703) csaba951: a Crysis 2 törlés érdekes, én nem hallottam ilyenről. Te hol olvastál ilyet? Annyi történt, hogy már nem lehet megvenni Steam-en, de senkinek nem törölték ettől még az accountjáról. És nem is fogják.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Új hozzászólás Aktív témák