Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz Diopapa #8510 üzenetére

    uh ,ez jó. én is szoktam mondani, amit a kolléga írt. de ez valóban jogos. de abban igaza van, hogy szolgáltatásoknál így szokott lenni, kivéve, amikor ismerősről van szó, az egészen más.

    én személy szerint jobban örülnék valami ingyenes megoldásnak (és nem azért, mert fogamhoz verném a garast hanem), mert ez egy laza csapat, bárkit szívesen fogadunk és ennek nem tenne jót, ha kötelező díjaink lennének, vagy ha néhányan nagyvonalúan fizetnének, míg a többiek ingyenélnek. kivéve, ha esetleg valami ranggal lennének jutalmazva, de így se-úgy se lehet fix havi összeggel kalkulálni.

    a reklámmal, vagy szponzoráció feltüntetésével nincs bajom, amíg ez mondjuk az RSI-s org oldalra, meg a starcitizen.hu-ra kerül ki (vagy ha lesz LA-nak is saját oldala, akkor oda is) illetve értelemszerűen magán a TS szerveren van kinn, de itt PH-n tuti nem fogjuk aláírásba kirakni (szabályokba is ütközne) és talán RSI honlapon se szabad. (meg ott értelme sincs sok, hiszen nem fognak az amcsik magyarhonból szervert bérelni).

    rendszeres fizetés helyett viszont szívesen benne lennék abban pl., hogy lepjük meg a felajánlót egy aurora package-dszel, amire egyszer összedobjuk a pénzt. (és akkor a saját csapatának tartja fel ingyen). már ha egyáltalán érdekli a dolog.

    btw. jelen pillanatban semmilyen elkötelező döntést nem szabadna hoznunk, hiszen még mindig nincs egy olyan felület, ahol az összes tagot el lehetne érni. :(

    szerk: az ingyenes ajánlat elfogadását nem tekintem elkötelezőnek, hiszen valóban bármikor ott lehet hagyni, ha probléma lenne következmények nélkül.

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák