Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz SkyS1gn #51802 üzenetére

    Mandatory sunset screenshot :D

    Amúgy tervbe van véve, hogy dobok most nekik egy kis pénzt a szép munkáért, de fájó hogy nem nagyon látok olyat, ami kellene és upgrade-elni tudnék rá (nem sokszáz eurós áron). Mármint ugye Heraldom van meg Connie Taurus-om, utóbbit meg akarnám tartani, kivéve ha valami jó teherhajót tudnék szerezni. A herald 85, a connie 150 eurót ér, az 235 eur összesen. Ősi vágyam egy Merchantman, de sajna az most nem lesz vásárolható (legalábbis nem volt a hajólistán), pedig még rá is dobtam volna azt a 110-120 eurót.
    Másra meg mire. A Terrapin tetszik nagyon, de a connie-t nem áldoznám be érte, annyira meg nem akarom, hogy a heraldra dobjak 135-öt. Ha a vadászokat és bombázókat kihúzom (ezek nem érdekelnek), nem sok minden marad, csak az hogy veszek még egy Avengert, egy Aurora-t (igen, komolyan gondolom :D), vagy egy 135c-t. Mert ezeket szerettem, vagy még érdekelne (pl a 135c).

    Viszont látom, hogy a Carrack és a Crucible annak ellenére vehető most, hogy nem szerepelt azon a listán, amin a kipróbálható hajók vannak, így van egy halvány remény arra, hogy az alien/exotic ship napon a merchantman is elérhető lesz. Mert akkor rárepülök :)

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák