Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz Drenadar #45149 üzenetére

    Most a Bálint napi zakcióra visszahozták a Super Hornetet, és ha már így tettek, fel is emelték az árát(lásd még 50 Cent inflálódása :) ). Illetve a bármilyen hajó->SH CCU-kkal, illetve a SH hajó visszavásárlással is valami baj van. (feltéve hogy nem javították azóta)

    Ez egyébként, meg az előkukázott SPACESHIP PRICES! poszt, szinte biztossá teszi, hogy az átalakított Cuttlass Black(/Red /Blue) is emelkedik majd árban. :( Ez a SC seftereknek, meg a wannabe nyerészkedőknek biztos nem újdonság, nekem valamelyest az.

    Az viszont biztos hogy az árak emelgetése nem kedvez a józanabb /csóróbb :DDD vásárlók megnyerésének, de legalább igen vastag szürkésfekete sefter réteget vonz a játék köré. Ilyet ni: MassivelyOP - Star Citizen Backer Flips Pixel Ships To Buy Actual Car
    5000 dollár talán nem is sok pár hónapnyi seftelés után, de ez pont 5000 dollárral kevesebb per kereskedő, mint amit a CIG bezsebel bálnáéktól meg úgy mindenkitől, és 5000 dollárral több, mint amennyit ideálisan költeniük lehetett volna a játékosoknak.

    Ez magával hozza azt is, hogy a játék még sehunban sincs, de player driven economy-val már büszkélkedhet. :DDD ;]

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák