Új hozzászólás Aktív témák

  • Razzul

    senior tag

    válasz Nathan Boggs #39488 üzenetére

    Hú, jó sokan válaszoltatok. Megpróbálom mindegyik felhozott pontot érinteni a válaszomban. :)

    A hajó, amelyik sokáig tartotta magát a legfőbb kiszemeltként az Avenger Titan volt. A hajók amik képbe kerültek még: Reliant, Khartu, Freelancer, Caterpillar, Connie, Redeemer.

    Nagyon bejönnek az idegen technológiával rendelkező hajók és a fő profilomnak is a fejvadászatot, csempészetet képzelem el, néha egy kis kalózkodással, kereskedelemmel megspékelve. De az utóbbi kettőt csakis egy olyan hajóval, ami rendes fegyverzettel rendelkezik (tehát Hull semmikép). Ezekre a dolgokra tényleg az Avenger vagy valamelyik felspécizett Freelancer tűnik a legmegfelelőbbnek (Cutlass annyira már nem vonz). De hát tudja a halál. Ha esetleg egy havert is beszerveznék a buliba, a Reliant vagy a Karthu máris mérföldekkel ugrik előre a listán... :DDD

    Azt, hogy egy Tier 2-es kezdőhajó lesz az első cél, vagy egy lépéssel messszebb fogok célozni, az fogja eldönteni amit vagabor is írt, hogy mennyire lesz használható az Aurora. Szerintem az MR meg az ES tényleg csak arra lesz jó, hogy minél hamarabb megszabaduljon tőle az ember. De egy LN azért más tészta, ebből a szempontból az általánosítás szerintem nem fair.

    Amúgy a leváltást ingame tervezem, már nem fogok pledge-re pénzt költeni.

    Stat crux dum volvitur orbis

Új hozzászólás Aktív témák