Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz Drenadar #24920 üzenetére

    Én már nem tudom, vazze. :D

    "When you mount a Turret/Gimbal to an itemport, the size(s) of the weapon that the Turret/Gimbal are reduced. So if you mount a Size 2 Gimbal to the Size 2 weapon itemport, the weapon itemport on the Gimbal can only be a Size 1.
    The rule on sizes for secondary itemports (these are itemports on an item plugged into another item port) is that they have to at least drop a size. So you can only plug a size 1 item into a size 2 item and so on. In the case of Turrets this is additive, so if you have a size 3 Turret it could mount two Size 1 guns or one Size 2 gun (note this doesn’t mean you have the choice on each Turret, its more that you may have the option of buying a Size 3 Turret with two Size 1 weapon itemports or a Size 3 Turret with one Size 2 weapon itemport.)"

    Akkor most, ha jól veszem ki, az van, hogy egy S3 weapon itemportba bedughatsz egy S3 gimbalt, aztán erre az S3 gimbalra rátehetsz egy S2 méretű fegyvert. Viszont, ha nem teszel fel gimbalt, hanem egyenesen egy rögzített fegyvert raksz az S3 itemportba, akkor az lehet S3-as fegyó. (Jól értem?) Erre a rendszerre jön rá, az hogy a manned turretek veszítenek egy további méretpontot. Valamiért. Akármiért. Mert csak. Meg ugye, ha ikerfegyvert raksz, akkor a fegyverek méretének összege számít. A páratlan méretű itemportoknál tehát nem célszerű ikerfegyvert alkalmazni, mert veszítesz vele.

    Ekkora fosch-xar túlbonyolított faxságot kitalálni, csak azért, mert a joy-os brigád nem tudta jól használni a gimbalos fegyvereket, és ezért szerintuk az egeresek előnyben voltak... Hát ez aztán a balanszolás, vazze, gratulálok CI... :C :W

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák