Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz mrfire #23467 üzenetére

    Nem feltétlenül. Ha megnézed, pont arra próbálunk szorítkozni, hogy minél kevesebben, minél több célt kiszolgáljunk. Ami hajó menthető, azt mentjük, ami nem menthető, azt meg leraboljuk és bezúzzuk.

    Kell egy Reclaimer diagnosztizálni és zúzni, kell egy javítóhajó javítani és kell legalább egy Taurus a bezúzott fémet elszállítani és helyette alkatrészeket és ellátmányt hozni a javításokhoz. A többiek kvázi csak védelmi célokat szolgálnak ki, illetve mikor épp nincs harc, akkor mehetnek ki EVA-egységekbe a roncsokat takarítani vagy a javítóhajón segíteni a javításba.

    Személyes véleményem szerint egy ilyen ipari jellegű vállalkozásnál a hatékonyság maximalizálása lesz a legfontosabb. Meg kell majd találni az egyensúlyt.

    (#23469) Drenadar: Átvillant az agyamon, hogy szerezni kéne egy Endeavour-t és az betömhetné az összes funkcionális lyukat. Van rajta dokk, full-moduláris felépítésének köszönhetően lehetne rá rakni finomítót, üzemanyagtartályt, szállásrészt, raktárakat... Kb mobil bázist lehetne csinálni belőle...

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák