Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz Menthirist #18706 üzenetére

    Épp említeni akartam a logitech g940-et amikor wolfram is felhozta. Én nem sokat értek ehhez a témához, csak olvasgattam eddig, és érdekelne, hogy miért nem tekintitek ezt alternatívának? Nekem ez is nagyon profinak tűnik, pedálos is, árban a Warthog alatt van. Van vele valamilyen ismert gond? Mondjuk ez teoretikus érdeklődés, mert egyik sem fér bele a keretembe jelenleg.
    Én most erősen tanácstalan vagyok, merre mozduljak el. Gondoltam rá, hogy veszek egy jó játékos egeret, Egy logitech g400-ra gondoltam, de az ára arcátlanul magas (wolfram42 kollégának van egy használt, de javítani kéne, és úgy tűnik nem nagyon érkezik meg hozzá a vezeték). Egy hotas x ára már nem lenne sokkal több, de ahogy írtátok is, az a cucc azért erősen kompromisszumos, ráadásul én soha nem játszottam komolyan joy-jal, nagyon-nagyon szokatlan lenne számomra.
    A korábban linkelt statisztikák is érdekesek; vajon a joy rendszerek nagyobb szórását esetleg az is okozza, hogy az olcsóbb, pedál nélküli rendszerekkel nem lehet kellő hatékonysággal irányítani? A dőlés, a forgás és a csavar (pitch, yaw, roll) közül valamelyik a pedálon szokott lenni. Hogy lehet hatékonyan megoldani ezt egy pedál nélküli hotas-szal? Elnézést, ha láma a kérdés, de szinte semmi tapasztalatom a joy-okkal, ezért is ódzkodok tőle, hogy fejest ugorjak egy hotas x-be. Nyilván egy pedálos rendszer lenne az ideális, de ezek ára nem vállalható számomra, sajnos. Szóval most eléggé tanácstalan vagyok: egér fejlesztés, vagy hotas x? Játékélmény szempontjából biztos, az utóbbi a jobb, de egy "joy-szűz" mint én, vajon tudná hatékonyan használni?

    Más: Menthrist, nagy kérés lenne, ha egy sc.hu-s cikkben összefoglalnád majd valamikor a joy rendszerek beállításáről összeszedett tudásod, beleértve az xml file-okat, általad használt értékeket, továbbá a VoiceAttack trükköket és beállításaidat? Sok-sok kísérletezéssel eltöltött órát spórolhatnánk meg vele. Ha nem túl nagy kérés.

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák