Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz GypsFulvus2 #17300 üzenetére

    Hatalmas sztori volt. Köszönet érte! :R

    Azért is jegyeztem fel magamnak anno, mert jókat írtak a csapatról. De a játékról nem sokat tudtam.

    (#17302) .tnm
    Most hogy mutatod, nekem is beugrott, hogy már láttam ilyet.

    (#17301) Diopapa
    Nem keresem feltétlenül a lehetőséget, hogy űrszimulátorokkal játsszak. Az EVE-vel is csak akkor kezdtem komolyabban foglalkozni (ami másfél hónapig tartott kb., de előtte 1-2 napos betekintgetéseim voltak csak), mikor kijött a hajón kívül mászkálós dolog, mikor még csak egy kis szobában lehetett sétálgatni a dokkolás után (most nem tudom ez hol tart). Ebben egyformán gondolkodom Raulblancoval, nekem is nagyon fontos a szabadság.

    (#17304) Diopapa
    Én már most is tudok mászkálni a hajómon. :) Persze tudjuk, hogy ez nem számít, majd ha lesz AC 2.0-akkor mondhatjuk, hogy vannak multi-crew shipek is az SC-ben. Lehet kár belemennem, mert nem ismerem az Elitet, azért ha eddig nem fejlesztettek ilyesmit a háttérben, akkor én nem hinném, hogy ebben beelőzik.

    A connie bemutató alapján a landolás idegen (generált) bolygókon nem lesz része az SC "kész" verziójának? Vagy úgy gondolod, hogy a PU alfa/megjelenés előtt ez is bekerülne az Elitbe? Bár mondjuk erre már lenne másfél-két évük, hogy beletégy, így akár meg is történhet.

    Mindenesetre inkább várok az SC megjelenéséig, jelenleg az a napi 1 Vanduul Swarm is bőven elég.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák