Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Raulblanco #11352 üzenetére

    Hmm... Feltételezhető, hogy valamennyi nagyobb hajóból készül szállításra kihegyezett modell, bővített raktérrel. A Carrack nekem amúgy alapból térképész-hajónak tűnik, ami nem feltétlenül rossz, bár kereskedelem szempontjából kevésbé mérvadó. Viszont -gondolom- ideális lenne bányák és egyéb nyersanyagforrások felkutatására.

    Viszont nekem ezek mind irdatlanul drágának tűnnek...

    vaakuum: Kétlem, hogy 3 fő képes lenne elfoglalni egy 755 fős legénységgel bíró hajót. Másfelől a kalóz-társaság nyilván iszonyú népes és nemzetközi, szóval kevésbé érinti őket az időzóna-probléma. Ahogy kivettem, a tagság egyik feltétele, hogy el kell pusztítani minden a szektorban levő nem kalóz illetőségű hajót.

    Fel tudják-e egyáltalán fedezni őket? Él-e addig valaki, hogy meglássa a Bengál-t és leadja a drótot? Nyilván a környező szektorok is hemzsegni fognak a kalóztámadásoktól, ahogy a dög szektorról szektorra vonul, ami árulkodó is lehet, de persze ki tudja...

    torz on borz: Az oké, hogy civil, minden hajó civil, ami elérhető, de a Con katonai jellegű. Civil hajók nem hordoznak vadászgépeket, csak rakományt.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák