Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz spammer #7921 üzenetére

    SPOILER lehet

    Tegnap este megnéztem én is. Tényleg nagyon jó a zárás, talán az egyik legjobb, amit valaha láttam (Simán azt mondom, hogy pariban van a Shield befejezésével, és a kettő mögött csak hajszálnyival van lemaradva a Sopranos vége.)

    A 15. rész végén egyszerűen képtelennek tartottam, hogy 1 rész alatt nem összecsapva le lehet korrektül zárni a szériát, attól tartottam, hogy túl lesz pörgetve, mindent megpróbálnak belezsúfolni, de nem, nagyon jó lett. Nekem mindössze 1 dolog hiányzott egy kicsit: jó lett volna egy kis flashback a végére. Néhány kulcsfontosságú jelenet, történés a családi és az üzleti életből is...Amikor Walter fekszik, és lassan közelít rá a kamera, egy pár jelenet erejéig végigmehettek volna a történeteken, ilyen "hogy is jutottunk ide" vagy "min jár most Walter agya" feelinggel. Erre még szánhattak volna 1-2 percet.

    Viszont egy dolgot nem értettem:
    Amikor találkozik Todd-ékkal a kávézóban. Ott nem beszélnek meg semmi konkrétat, lényegében elzavarják, utána mi alapján meg oda a telepre? Megkapta a címet? Vagy mi? Vagy csak nem voltam elég figyelmes? Illetve az édesítős dolog is eléggé hadilábon állt. Biztos volt a széria alatt 1000 más logikátlanság, de ez most így egyből feltűnt.

Új hozzászólás Aktív témák