Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
senior tag
válasz Bad Pritt #68738 üzenetére
A levél ugyanaz volt, mint a flashback és véres ökölnézés az első részben. Kicsit ijedtek, hogy nem mindenki fogja érteni az addig elmesélt szituációt, ezért a biztonság kedvéért lefixálják. Meg a játékban a
Bill és Frank végkifejlet, az a legnegatívabb forgatókönyv volt. Billnek egy csomó melója volt a csapdák-város menedzsmentjével, biztonságossá tételével, és akkor Frank annyit szűrt le az egészből a sok együtt töltött év után, hogy jóhát baszdmeg milyen vagy, az sem volt túl alapos. [ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Ragnar_
addikt
válasz BITBOYS #68748 üzenetére
Na jó, de ugye ami filmet én láttam abban
Az azért elég durva szerintem lehet, hogy egy az egyben onnan vették az ötletet a The Last of Ushoz.a gomba megfertőzte majd átvette a hangya teste fölött az irányítást, fölvitte optimális magasságba, aztán spórazsákot növesztett a testében, és kinőtt belőle egy vagy több gomba. [ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
mephi666
nagyúr
válasz BITBOYS #68748 üzenetére
mármint az a gomba, ami szépen átnövi a hangya agyát és kihajt belőle? az vicces... ebben a ruszki horrorban hasonló történik az emberekkel
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
-
attiati
veterán
-
bobalazs
nagyúr
Hogy kollegát idézzem:
The Looming Tower
...elég ütős, Homeland like, de annál sokkal koncentráltabb, ill. valós eseményeken alapul...Szeressük a CIás meg efbís sorikat, szóval a téma iránt érdeklődöknek ajánlanám, ahogy eeXaa kolléga tette.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Hogy vennétek rá valakit, hogy megnézzen egy sorozatot, amit azért nem akar megnézni, mert sikeresen adoptálta a nem túl okos "ha mindenki erről beszél, ezt ajánlgatja, akkor ez nekem biztosan nem tetszene" - mindsetet?
A The Wire-ről van szó, meg asszonypajtásról...
Már minden létező baromságot végignézett, amelyek referenciaként rendszeresen a Wire-t jelölik meg (pl. a trailerben), vagy egyenesen azt majmolják. És ezek között volt több olyan sorozat is, amelyek nagyon tetszettek neki (természetesen a közelébe sem érnek a The Wire-nek). -
freeknight
őstag
válasz Fitzgerald #68760 üzenetére
Mondd neki hogy jön Snoop és belő egy szöget
Tényleg nincs ötletem, nekem se látta még az asszony se a The Wire-t se a Breaking Badet. De ismerem a másik oldalt is. Én meg nem láttam a Peaky Blinderst amire ő beszélne rá . Pedig érdekelne is, de valahogy soha nem kerítünk rá sort. Nincs különösebb oka.
Ha mélyen magamba nézek, és őszinte akarok lenni, talán az indok annyi, hogy bár teljesen bejön a témája meg a sztorija, valami taszít vagy Cillian Murphy-ben (tényleg nem bírom annyira), vagy ez a kosztümös, Twist Olivér stílus nem jön be a lelkem mélyén. Talán a párodnál is valami kis hasonló apróság, ami zavarja a sorozatban csak a promóképek, kritikák alapján, vagy valamelyik színész nem tetszik neki.[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
Gondolom a Mechanikus Narancs fele megoldastol eltekintenel...
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
brownus
veterán
Én letettem a lantot, haha, azaz nem játszom már semmivel se kb. 15 éve? Szóval ez a the last of us a játék ismerete nélkül zseniális, 2 rész után azt merném mondani hogy wow. Erre, ilyen zombis poszt-apok sorira várok sok éve. Köszi hbo.
(A játék sok részes? A sorozat hány évados lesz? -
S e t h
nagyúr
Rám hallgat a feleségem.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Di Natale
aktív tag
válasz freeknight #68761 üzenetére
A Trónok Harcával vagyok így. Annak idején mindenki erről beszélt és csak azért sem akartam megnézni.
Most ott tartok, hogy beszippanta engem a sorozat, de pont ezért nem kezdem el, mert egy hónapig biztos nem mozdulnék ki a lakásból. -
Tasunkó
senior tag
válasz attiati #68757 üzenetére
Az a gazdag nő hatalmas figura ezzel a totál kilátástalanul elbaszott gondolkodásával, a magyar szinkronja is telitalálat, alig vártam hogy megszólaljon.Nagyon kár hogy kinyírták benne. Nagyon ritka az ilyen(vagy nincs is egyáltalán), és a legnehezebb zsáner úgy lekötni a nézőt hogy a szereplőkkel semmi fantasztikus nem történik, mondhatni teljesen hétköznapiak(leszámítva persze hogy kőgazdagok). A White Lotus-nak minden idők legjobb sorozatai közt a helye. Megkonstruált poénok nélkül tud vicces lenni, gyakorlatilag az ellentéte egy sitcomnak, és annak ellenére hogy folyamatosan tud röhögtetni, súlyos mondanivalót is húz magával a háttérben. A 2-es sorozat is nagyon jó,Viszont ha feléled, azzal meg már inflálódik a sorozat. , ahhoz a témához máshogy kellett állni mint az 1-hez. A zene, a látvány, az egyesben a vágás ami elképesztően alájátszik. A színészek rendkívül természetesen gesztikulálnak. Egy zseni ez a Mike White.rendkívül izgalmassá is válik szép lassan [ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz attiati #68757 üzenetére
...valami béna csavarral: pl próbált kiúszni, aztán elhagyta teljesen az ereje és elkezdett hason lebegni, de akkor azonnal megtalálták és sikeresen újraélesztették az szerintem kevésbé lenne érdekes, ha a 2 évad közé, vagy az első elé szúrnának be valamit, mert a bemutatott évadokban láttuk a karakterének fejlődését/(át)alakulását... ezt elvileg el kellene felejteni, ha előzményt raknának "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bobalazs
nagyúr
válasz bobalazs #68758 üzenetére
Akkor még egyszer megismétlem, The Looming Tower nagyon jól van megcsinálva, kiváló színészekkel, ajánlom!
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Mik76
senior tag
Komolyabban.
Nalunk ez ugy megy hogy en engedek, ha te is engedsz.
Igerd meg hogy te is leulsz vele megnezni egyet az o sorozataibol cserebe.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
volandy
senior tag
Látta vagy nézi valaki a Night sky sorozatot (Sissy Spacek, J.K Simmons)?
Lesz folytatása? Nem találtam erre infót sehol. Illetve van ahol minisorozatról írnak.
Mert ha nem lesz, kaszálták akkor az gáz mert így egy évad után nem sok mindent lehet érteni illetve nincs vége. Egyébként nézhető, nagyon is.Egy házaspár talál a telkén egy átjárót, ami egy másik bolygóra vezet, hasonló jeleket kell beütni, ha utazni akar valaki mint a Stargate sorozatban. Aki átjön rajta azt viszont üldözik mert szökevény. -
Komplikato
veterán
The Ark S1-E1
Öööööö. Szegényember "Earth Star Voyager"-e. (Az egy oltári nagyot bukott Disney űrutazásos sci-fi volt.)
Most az egy dolog, hogy papíron, hivatalosan milyen ország béli film is ez, stáblista alapján ez egy szerb(!) sorozat, csak nagyon sok amerikai, kanadai szereplő is előfordul benne.
Szöges ellentéte logikában vagy tudományosságban, élethűségben egy The Expanse-hez képest. Egyes megoldásokban még a magyar Pirx kalandjai is veri.
Olyan, mint ha egy erősen meszesedő agyú, tök süket embernek valaki elmagyarázta volna Kim Stanley Robinson - Aurora c. könyvét hat mondatban, de az minden félrehalott és vagy elfelejtett volna, majd ebből a forrásból írt volna valaki más szalvétára "forgató könyvet".
Értékelés: Lehet, hogy a végleges dobása előtt megnézek majd még egy részt ... hátha."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
nincsnév007
őstag
hát ez a last of us 3.része után nem tudom hogy merjem e tovább nézni a sorozatot
-
Tasunkó
senior tag
Nyugodtan lehet nézni, ezzel már befizették a Hádésznak a révet. Innentől a történet lesz a fókuszban. Maximum lesz még egypár nagyon jó néger, de ennyi. Nópara.
[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
válasz Komplikato #68777 üzenetére
Okkés! Elfogadom, hogy „kerek” sztori volt!
Tudom mindent is lehet folytatni, de itt annyi szál van, amire kíváncsi lenne az ember. -
bobalazs
nagyúr
Evil
Hát ez egész jó sori, s a Good Wife meg Good Fight készítőitől megszokottan különálló epizódok, történések, ismétlődő elemekkel.
Szomorú hogy csak az első hat részt fordították mert asszony pajtás is nézte volna.
Luke Cage meg Finch a Person of Interestből egyből felismerhető. -
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
S e t h
nagyúr
válasz nincsnév007 #68782 üzenetére
Mi egyelőre kaszáltuk és a játék pörög inkább helyette.
Elfogadom a művészi szabadságot, de én meg a távirányítóval formálok véleményt.
Két rész után sem győzött meg, a harmadikat már el sem kezdtük.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
voorhees
csendes tag
Valaki még csak most jutott el a Last of Us első részéig és nem túl boldog...
SPOILERES KÉP -
addikt
válasz voorhees #68789 üzenetére
A legfogalmatlanabbak mindig egyben a leghangosabbak is. Ez olyan mintha megnézném a The Terminal List első részét majd vergődni kezdenék h: miért kell a kormánynak elárulni a fiainkat!?
200IQSzerk: Bad Pritt
Ja ok, többezer magyar OV szimpatizáns kommentelő miatt elhittem, hogy ez is igazi.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz RetepNyaraB #68792 üzenetére
Az elején én sem éreztem, de az utolsó pár mondat helyretette. Legalábbis remélem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Nem feltétlenül homofóbia hogy ha nem tetszik a szivárvány farok. Ahogy a vörös farok kritikája se jelenti azt, hogy jobboldali vagy akár náci vagy.
Make Asia Great Again!
-
Make Asia Great Again!
-
grizlisandor
veterán
SAS Rogue Heroes S01
Egész jó sorozat, akinek szimpatikus az előzetese, vesse bele magát.
Kár, hogy Alfie Allen és Lewes nevű karakteréért. -
bobalazs
nagyúr
válasz grizlisandor #68798 üzenetére
Azt hiszem itteni ajánlásra láttam, tényleg jó volt!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az utolsó bekezdés elég egyértelművé teszi szerintem. "Nekem is vannak gyerekgyilkos ismerőseim" - ilyet nem ír senki komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest