Új hozzászólás Aktív témák

  • 1883 (2021-2022)

    Extra pátoszos és kissé klisés kezdés ellenére nagyon ígéretesnek tűnik a minimum 8/10-es értékelésre így bő egy rész után. Miközben nem igazán szól semmiről, legalábbis eddig úgy tűnik, hogy útra kelnek, aztán mennek valahova, sokan, ennyi. :D Remek kontrasztot ad, hogy egy (a fenti képen látható) hihetetlenül naiv lány van fókuszban, ahogy megismerkedik a vadnyugat borzalmaival.

    Eddig kifejezetten realisztikus a világ bemutatása, kidolgozottnak tűnnek a karakterek, s van egy csomó jó női szereplő, és utóbbitól nem kell megijedni: nálam a woke-o-meter eddig nulla közeli értéket mutatott. :))

    Technikailag a fényképezés átlagon felüli, habár nem mondanám kiemelkedőnek (eddig legalábbis). A zene szvsz kicsit sok, de ez csak a részek elején meg végén érződik, számomra már nyálas az összhatás. De a színészek jól játszanak (kivéve Tom Hanks :DDD), rendkívül immerzív az élmény.

    S igazából nincs is sok meglepő a fentiekben, ugyanis a sorozat készítője Taylor Sheridan, aki olyan jóféle filmeket írt és / vagy rendezett, mint pl a Sicario (2015), Hell or High Water (2016) (A préri urai) vagy a Wind River (2017) (Wind River - Gyilkos nyomon).

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák