Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    1883

    Megnéztem végre ezt a sokak által ajánlott sorozatot. Sokat vártam tőle, kemény drámát, mert annyira dicsérve lett. És tényleg nagyon jó volt. De azért annyira nem "facsart ki", meg nem könnyeztem meg. Furcsállom is ezeket a kommenteket így utólag.

    Számomra a sorozat legnagyobb erénye, a színészek. Tim McGraw egészen zseniális! De igazából mindenki. Az vicces volt, amikor végignéztem, akkor esett le, hogy az anya, az Faith Hill volt. A kissrác, nagyon aranyos volt, érte nagyon izgultam. :)

    Nem vagyok otthon a western történelemben, ezért a sorozat elég sok dologra felnyitotta a szememet. Nem volt egyszerű akkoriban az élet. És ezt nagyon szépen is mutatják be. Szóval a cselekmény számomra nagyon rendben volt, és az indítékok is. Nagyon jól megírt sztorija van a sorozatnak. Bár az sajnos eléggé el van rontva, ahogy telik az idő/táv a sorozatban. Gondolom nem tudták, hogy lesz második évad, ezért a végén mindenképp oda kellett kerülniük, ahova. Így viszont 5 rész alatt nem haladtak semmit, a maradék részben pedig átszeltek két államot. Ráadásul a legveszélyesebbet ha a cselekmény elmesélésének hiszünk.

    Számomra a negatívum a sorozatban maga a főszereplő volt. Isabel May már az első pillanattól azt a gondolatot ébresztett bennem, hogy az a csaj túl jól néz ki abba a környezetbe. Számomra kilógott. És láthatóan a készítők se szándékoztak rajta egy kicsit "csúfítani". Mert még a pofija is csak alig-alig volt koszos. A játékával nagy bajok nem voltak. Bár megjegyezném, hogy amikor dühös volt a világra, akkor mindig jó vastagon ki volt húzva a szeme a sminkesek által, hogy átjöjjön a nézőknek. :U Ez számomra nagyon szemet szúrt. A végén meg full smink nélkül volt, hogy...

    Visszatérve arra, hogy sokakat sokkolt az utolsó két rész. Miért? A sorozat első jelenete már megmutatja, hogy mi lesz. Aztán pedig látjuk, hogy itt bizony nincsenek mindent túlélő emberek, ez a valódi, kemény vadnyugat. Ezért engem egyáltalán nem ért meglepetésként a vége. Tim McGraw játéka pedig nyomatékosította is a drámát rendesen.

    Várom a második évadot. Kíváncsi leszek, hogy az lokálisabb lesz e. És a letelepedésükről fog gondolom szólni.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák