Új hozzászólás Aktív témák

  • minek?:S

    őstag

    válasz k-adi #66720 üzenetére

    Na, sikerült időt találnom rá. (Tales of the Jedi)
    Igazából a Dooku-s szálra nem tudok nagyon negatív véleményt mondani. Szerintem tök jók voltak, és érthetően magyaráztak meg benne dolgokat. Így röviden nekem ez teljesen bejött.

    Viszont az Ahsoka-s részek... hát az valami gyalázat. Azok közé tartozom, akik bár nem a TCW-n nőttek fel -csak a filmeken-, ennek ellenére eddig nem tudom megunni sem a karaktert, sem azt az érát. Szerintem jó, hogy nem szakadunk el teljesen a filmes idővonaltól, mert kellően felnőttes sztorival ott is van még mit elmesélni. Nagyon pozitívan vártam ezeket a részeket is, főleg, hogy a könyvből is mutatnak valamit.. de hát ezt ilyen formában kár volt.. ahogy írtam, ez kb. olyan gyalázat volt, mint a TFA/TLJ/TRoS hármas. Az első rész még aranyos volt, ahogy bemutatták azt, ahogyan élnek. A második résznél a koncepció el lett találva, de a fölösleges retconok és a "szarunk bele" hozzáállás tönkre is vágta az egészet. Elsősorban mit keresett Kanan Ahsoka kiképzésén? Mióta zöld Ahsoka második fénykardja? Miért kellett ilyen idiótaságokon elrontani ezt az amúgy tök jó elgondolást? A harmadik részről meg ne is beszéljünk.. egy az egyben kuka. Számomra ugyan úgy, ahogy a 6. rész után a Thrawn-trilógia jön, úgy itt is a könyv a kánonom, és igyekszem mihamarabb elfelejteni, amit próbáltak csinálni ahelyett.

    Összességében tök jók ezek a kis short story-k, lenne értelme nekik, akár könyveknek bizonyos jeleneteit feldolgozni, kiegészíteni, legyen az a THR korszakból, vagy a meglévőből, akár egy-egy, a filmekben említett eseményt bemutatni. De az Ahsokás részek szolgáljanak negatív példaként, hogy hogyan nem szabad csinálni ezt. Remélem lesz ebből több évad és évadonként több rész is, csak ne kelljen kérdőre vonni a story groupot, hogy minek visznek el egy csomó pénzt, ha sz@rt sem csinálnak.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv.:M.

Új hozzászólás Aktív témák