Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz LendvaiFeri1 #66192 üzenetére

    Elviekben már találkozhatott Celebrimbor-al, hiszen azt a helyet már elkezdték építeni ahol majd a 3 tündéknek szánt hatalom gyűrűket fogják kovácsolni. Valószínűleg tehát Sauron (talán pont Halbrand-ként, vagy más "álruhában") már korábban meggyőzte Celebrimbor-ot, hogy ez kell majd ahhoz, hogy tündék életbe maradjanak Középföldén (és azt is, hogy ehhez a mithril kell).

    De az egészet én úgy értem, hogy a sorozat eddig elég erősen játszott rá arra, hogy ő Sauron, kezdve avval, hogy a tenger közepén pont megtalálja a hosszútávúszó olimpiára készülő Galadriel-t, vagy a Númenor-ban lévő tevékenysége (nagyon szeretne kovács lenni, nagyon könnyen elbánik a rá támadókkal, vagy ahogy manipulálta Galadriel-t, hogy mit kell tennie).

    Aztán meg ott volt az Adar-os dolog, hiszen ha híhetünk Adar-nak, akkor ő abban a tudatban volt, hogy megölte Sauron-t és így, Halbrand kérdése Adar-hoz, miután elfogták (Felismersz-e?) más értelmet nyer. illetve amit mondasz, hogy olyan orvosság (kezelés) kell neki a sebesülésére amit csak a tündéknél érhető el).

    De ezek kívül még rengeteg apróbb dolog van, ami miatt Sauron-nak tűnik.

    És erre írtam, hogy lehet a készítők akkora troll-ok, hogy direkt félrevezetik a nézőt (red herring effektus), és valójában nem ő lesz hanem valaki más.

    Egyébként ha tényleg Halbrand lesz Sauron, akkor az szerintem jobban illeszkedik a sztorihoz, jobb megoldás, mint valaki más, hiszen akkor elég szépen átvert mindenkit (a sorozat világában).

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák