Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    A Fiúk
    The Boys
    season 3 finale

    A finálé hozta a papírformát, ami kicsit csalódás azért, de amúgy ez az évad a legjobb eddig. Továbbra is remek beszólások vannak, a színészek ügyesek, főleg ugye Antony Starr, Karl Urban és az új karakterek is jók voltak (többnyire). A szuperhősökhöz kapcsolódó effektekkel se volt nagy gond, persze egy kicsit nagyobb rombolás elvárható lett volna, főleg a végén.

    Ami viszont bosszantó, hogy itt is stranger things S4-szindróma van: a főhősök közül senki nem murdel meg, még akkor se amikor nagyon illene már, és az 1 órás epizód játékidők kapcsán, azért sajnos itt is akadt jó pár fillér jelenet. Mi értelme volt felvezetni Noir-t ha aztán a fináléban az első 5 percben elhalálozik? Legalább egy kicsit kardozott volna Maeve-vel (ha már Starlight úgy találkozott vele az évad elején hogy épp kardozást gyakorolt :U ) Mi értelme volt "legyengíteni" Maeve-t, ha a végén simán szétpofozza Homelandert a legerősebb karaktert? Persze kiírni már nem merték, kellett a happy lezbis ending nála. Ugyanígy A-Train esetén is, annyira mellékkarakter, hogy senkit nem érdekel, a herogasm epizód végén szépen ki is írhatták volna, de nem, illetve a mostani finálé jelenetben is lezárták újra a szálát (mikor összeveszik végleg a tesójával). Deep szintén semmit nem tesz hozzá a sorozathoz, sőt, csak röhögünk rajta és az idő megy a felesleges szenvedő jeleneteivel. Azon már meg se lepődtem, hogy Homelander túlél mindent (bár várható volt, hogy a fő-fő-fő-karakter nem merik kiírni Butcher-el együtt), viszont azt hittem a finálé harcban Startlight-ot megmenti majd Hughie, a teleportálós képességével, aki végül mégis felhasználja a harc előtti utolsó talált tempV-t. Ami talán a legszomorúbb, hogy SolderBoy visszament a startmezőre, pedig remek színész volt Jensen Ackles, de az várható volt hogy a Headpopper lesz a köv. genya a soron következő évadban.

    Szóval sok mindent bevállaltak most is, ami dicséretes de a végén mégiscsak ugyanolyan gyávák voltak a készítők, mint a ST s4-ben az ottaniak. Kár érte. Reméljük az 4. évadban tökösebbek lesznek - főleg ha az lesz az utolsó? (vagy lesz még?)

Új hozzászólás Aktív témák