Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    válasz paatrick #58565 üzenetére

    Milliárdok nyomában / Billions S2

    Húha, őrült hullámvasút. Az első 3 rész olyan borzalmas volt hogy azt hittem abba is hagyom. Nagyon csúnyán beszéltek, a történet is kicsinyes szarakodás volt. Bár ebben a viszonylatban ez az évad nem tudta magát tartani az elsőhöz. Röhejesen nagy pénzek szóródtak szét, közben az első évadban abból borult ki a bili hogy a főszereplő vett egy tengerparti házat. Itt meg egy NFL focicsapatot akar venni amire senkinek a szeme se rebbent :N
    Egyébként folytatódik az amerikai sorozat feeling amit már az előző évadban is írtam. A történet hangyafasznyit halad előre, közben 100 új szál keletkezik, amit sokszor csak úgy ott hagynak.
    Ennek legjobb példája az első évadban felépített hivatali dolgozók, ebben a 2. évadban szinte szerep nélkül maradnak, fejlődésük 0. De a lezárás már sejteti hogy a következő évadban megint kap mindenki egy külön szálat hogy azzal is menjen az idő.
    A másik oldalon sincs semmi fejlődés a munkahelyi stábból, viszont kapunk egy "ő" semleges nemű karaktert, aki szerintem a legjobb volt az egész évadban.
    A színészek még mindig jól játszanak, imdb szerint ebben az évadban volt a sorozat 2 legjobb része így komoly dilemma hogy folytassam-e. Bár ezt is csak heti 1-2 résszel néztem.

    [ Szerkesztve ]

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák