Új hozzászólás Aktív témák

  • basaharc502

    aktív tag

    Ballers

    Nekem ez a sorozat tipikussan olyan volt, hogy tudtam a létezéséről, szembe jött sokszor, de valahogyan sosem éreztem, hogy nekem ezt néznem kellene.
    Aztán egyszer elindítottam és be is rántott. Mivel 1-1 évad 8-10 rész és a részek is 25-30 percesek nem volt nagy történet leadarálni. Azt kell, hogy mondjam ez a sorozat is beleesett abba a csapdába, amibe sok másik....a végére szinte teljesen más lett mint, amiért az első évadokban megszerettem és mindez valahol félúton veszett ki a sorozatból. Sokkal üdítőbb volt nézni azt, ahol a két főszereplő próbál mindent elsímítani, miközben folyamatosan ömlik a sz@r a nyakukba, kiegészítve az NFL-el, amiből az elején pont annyit kaptunk, hogy ne menjen el sport sorozat irányba. A végére valahogy teljesen efáradt a sztori is és a színészek is mintha nem úgy lubickoltak volna a szerepben, mint az első és második évad során.

    Összeségében így is ajánlom, bőven a jó kategóriában van. Sokat lehet rajta nevetni is és nagyon jól hozza a luxussal járó, az átlagember számára elérhetetlen életszínvonalba való bepillantást.

Új hozzászólás Aktív témák