Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    The Walking Dead

    A TWD az én meglátásom szerint, egy nagyon jól összerakott kis sorozat lenne, ha szólna valamiről. Valahogy az az érzésem, hogy 8 "fogáson" keresztül csak a köretet kaptuk, a szósszal, italokkal egyetemben, kifogástalan tálalásban, mindössze a hús hiányzik az asztalról.
    Nálam ott bukik a sori, hogy évadokon keresztül nincs egy cél, amiért Rickék harcolhatnának. Gyakorlatilag, az egyik tábortól, a másikig mennek, ahol vagy barát van, vagy ellenség, vagy még nem tudni, vagy közben változik.
    Ez tök jó kis környezetet biztosíthatna a cselekménynek, ahogyan a Neganékkal való konfliktus is. Csakhogy nincs cselekmény, így a mondanivalót a környezeti behatások viszik el, elég kevés sikerrel.
    Az meg nem lehet évadokon keresztül a fő mozgató elem, hogy találjunk egy falut, vegyük körbe fallal, és termeljünk növényeket, meg tartsunk állatot.
    Ezek a körülményeket befolyásoló tényezők lennének jó esetben, amik akadályozzák, vagy éppen elősegítik, hogy a fő cselekményszál előre haladhasson.
    Ha a TWD a következő évadokban túl tud lépni ezen, és találnak valami motivációt a szereplőknek, akkor tuti kis sori lesz belőle, de ha ez elmarad, akkor tök mindegy, melyik főszereplőt cserélik le, vagy veszik ki váratlanul, csak szájhúzás lesz a TWD fanok részéről a válasz.

Új hozzászólás Aktív témák