Új hozzászólás Aktív témák

  • sugarforce

    őstag

    válasz Janaboy #38761 üzenetére

    Hát igazából már az alapfelvetés, hogy nem tüntette el a hullát, vagy nem vitte el a rendőröket 10 háztömbbel arréb, vagy valami, amivel nem kezdődött volna el a közjáték. Persze megmagyarázták egy blőd dumával, de ilyen logikátlan hülyeséget a képregényekben sem csinált. De jó, tekintsünk el ettől a lehetőségtől. Nem fedi fel magát, az is bemagyarázható igazából, hogy secret identity, rendben. Viszont az senkinek nem szúrja a szemét, hogy Barry egy helszinelő, aki nem vétene akkora hibákat, mint én az első gyilkosságomnál? Van kés, van dns, van minden. Ez kb olyan, mintha Dexter Morgan ölne megy valakit ilyen módon, pont a lakásán. És ezt tényleg még csak Cecile sem játszotta meg? A másik ügyvéd csúnyán nézett 3szor és az esküdtek már el is itélték Barrty. Persze aztán bejön teátrálisan Marlize és mindenki megsajnálja és mindenki benyalja, hogy a Dominic az a szeretője a férje engedélyével. Fel sem merül egy pillanatra sem ,hogy összejátszás van benne. Az esküdtek meg fél perc alatt ítélnek, de jó rendben menjen erre a sztori, ez van, csak zavarnak ezek a dolgok. Aztán persze a szokásos Caitlin-es kérdés, aki tudós, orvos, multitálentum létére megkérdezi, hogy mi történik 10k Rad szinten, azon én felnyerítettem. Erről mindig az jut eszembe, amikor megkérdezte a második évad fináléjában, hogy What is singularity? MIVAN? :D A reddit népe sem hiába akadt ki ezen. DeVoe meg ha annyira okos és minden kimenetelt lát, akkor miért ez volt a legjobb megoldás, hogy véghezvigye eddig teljesen értelmetlennek tűnő tervét?
    A nagy bajom ezzel a sorozattal, hogy olyan, mintha az írók sem hinnének már ebben az egészben, persze az nagyon jó, hogy végre hagyták ezt a melankólikus drámás vonalat és kicsit viccesebbre vették a figurát,
    de azért ebből többet is ki lehetne hozni. Majd talán jövőre. Én Irist ejteném ki, teljesen felesleges team Arrow mintájára team Flash-t alkotni, Iris idegesítő, Joe felesleges morális """támasz""", izgalmasabb lenne ha nem tudná, hogy Barry a Flash, Caitlin inkább Killer Frost lehetne, Cisco meg jó kis segítőnek, meg Vibe-nak amikor kell. Wells már csak a színész miatt is kell a sorozatba, nagy arc, csak adhatnának neki több funkciót. Kid flash meg megy át a legends-be, nem is baj, ide felesleges volt.

Új hozzászólás Aktív témák