Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz S e t h #38266 üzenetére
Köszi a terjedelmes számvetést, téged már csak így ismerlek, minőségi kommentekkel (android játékok topikjában is nagyon jókat írsz )
Aranyélet - egyetértek, nagyon meglepődtem, hogy mit sikerült belőle kihozni és eszméletlenül várom a folytatást
The Orville +1
Stranger Things S02: kíváncsi vagyok a folytatásra nagyon, szerintem ugyan nem jobb mint az első évad, de még így is bőven nézhető, sőt.
Mr. Robot - kinek a pap, kinek a papné...
Legion - első évad nálam nagyon magasra helyezte a mércét, de ha heti ügyes szuperhőssorozattá válik, tuti kaszálom. Nem kell sokat várni, hogy kiderüljön milyen lesz...
Game of Thrones - egyetértek, annyira összecsapottnak, plothole teli évadot kaptunk hogy az már siralmas. Egyedül az epikus jelenetek kárpótolnak érte. Reméljük az utolsó évad, amire +1 évet kaptak, rendesebben lesz megírva. Kíváncsi vagyok a lezárásra is.
Westworld - Nálam most a Bojack Horseman viseli az első helyet, amilyen hülyeségnek néz ki első ránézésre, annyira komoly rajzfilm (túlságosan azonosulni tudok a karakterrel, férfiasan felvállalom, hogy eddig életemben ez volt az egyetlen sorozat amivel kiadósan itattam az egereket hosszú perceken keresztül ). Westworld viszont mindenképp ott van a második helyen, a legjobban idén a második évadot várom.
Vikings - Nekem a Ragnarozás már túl sok volt, szerintem ez az új évad eddig nagyon jól sikerült, csatákból nincs hiány, karakterfejlődés jelen van és nincs annyira túltolva, hogy filler részeket áldoznak rá. Ivar gyerekessége viszont tényleg nagyon zavar, remélem megkomolyodik mert sok potenciál van benne.
Rick & Morty - 100% hogy a cuccon voltak a részek kitalálásánál, de ilyen sorozat is kell kikapcsolódásra néha. Komolyabb üzenete nincs (legalábbis nem olyan mértékben mint pl. a Bojack Horseman-ben), de nem is arra találták ki. Kreativitásból jeles.
Star Treknél gondolom a Discoveryre gondolsz - nem sikerült szerintem valami eszméletlenül, de nem rossz, szerintem egyedi, és várom a folytatást (ami egy órán belül kezdődik ).
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Amatőr csillagászat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest