Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    The Walking Dead- S07.

    8/10

    Pár helyen azt olvastam, hogy ez volt a legunalmasabb évad. Szerintem, pedig nem. Nyilvánvalóan, a legelső epizód volt az évadnak a legkeményebb része, ezért érthető, hogy abból a sokkból fel kell ocsúdni, ami akkor érte a szereplőket és ez nem történhet meg három epizód múlva. Véleményem szerint a 7. évadban derült ki igazán, hogy ki mekkora színész. A Negant játszó Jeffrey Dean Morgan pedig egyszerűen zseniális, az, ahogy és amit csinál, döbbenet. Számomra simán Oscar díjat ér az, amit előadott.

    Ha jobban belegondolunk, nem olyan rossz ember ő, mint ahogy gondolnánk. Persze, vannak olyan tettei ami azért megbocsáthatatlanok, de logikusan gondolkozott és építkezett az évadban végig. Szabályok szerint építette fel a birodalmát és aki vétett a szabályok ellen, annak meg kellett bűnhődnie. Ez mind szép és jó, de egyértelműen leír róla, hogy egy igazi szociopata. Viszont szorult bele azért emberség is, amikor megölte Davidet az évad végén, mert meg akarta erőszakolni Sashat.

    Szerencsétlen Ricket pedig már tényleg sajnálom. Amit el lehet képzelni sz@rt, az mind a nyakába hullott, ráadásul szerencsétlen folyton izzad, véres, retkes, a komfortérzete is a nulla közeli állapotban lehet. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák