Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    The Big Bang Theory - Season 10 - finale

    Újabb évad, újabb szar évad. Sajnos már nagyon megfáradt a sorozat, nem értem miért nem látják be. Elvileg ez a 10. volt az utolsó évad, de ha jól tudom lesz még......igen...3. Már csak a bértárgyalások mennek, de lesz.
    Kíváncsi vagyok Sheldon spinoffra, de gondolom az is ezt a szintet fogja megütni ami a nagy nulla most már.

    Nagyon sok az erőltetett poén, irreálisan magas fizetést kapnak a színészek ahhoz képest és az évad sem halad előre nagyon storyban.

    Így 10 season távlatában elmondható, hogy az első pár évad sem volt olyan JÓ, csak újdonságként hatott a geek-nerd humor (bár az IT Crowd-nál semmi se jobb ilyen témában :D ) de mostanra már unalmassá vált, a recepet kb. u.a. minden epizódban, stb..... Alapvetően jó volt SHeldon karaktere de 10 évadon keresztül nézni már sok. A többieket is.
    Penny totál átváltozott az utóbbi pár évadban, már nincs meg benne az eredeti Penny feeling. Leonard is egész normális lett, ellenben Raj-t mindig szívatták, Howard pedig a csajával szintén ugyanolyan mint volt. Egyértelműen látszik hogy Raj, Howard és a csaja nagyon gyengék már, L-P páros is unalmassá vált. Egy ideig Amy még újdonság volt Sheldonnal de őket is meg lehetett már unni pár évada.

Új hozzászólás Aktív témák