Új hozzászólás Aktív témák

  • Argos

    őstag

    LOGOUT blog

    Sherlock - The Abominable Bride

    Eleve kicsit kétkedéssel álltam neki az egész sorozatnak, mert tartottam tőle, hogy a régről kedves detektívemet sikerül megcsúfolniuk. De, szerencsére nem. Sőt! Igaz, modern környezetben van és ettől nyilván más, de jó.
    (Nem úgy, mint az Elementary. Mert az, mint Sherlock adaptáció, hát nagyon gyenge.. nagyon ámerikás. Kb., mint a Taxi egy duci-extra néger bukszával.. )

    Nem emlékszem mikor láttam utoljára sorozat epizódot, ami ennyire betalált volna nálam.
    Gyerekkori olvasmányemlékek jöttek fel, ahogy megelevenedett az a miliő. A párbeszédek, a beszédstílus, a képek, a vágások, a kamerabeállítások, utalások az eredeti novellákra, a jelenidejű sorozatból fakadó poénok, a karakterek játéka, ahogy keverednek az A.C. Doyle által megálmodottak a sorozat írói által megírtakkal stb. stb. egyszerűen briliáns!!
    Azt hittem, hogy pusztán egy extra különkiadás lesz, ami független a futó történetszáltól, de remekül oldották meg a beillesztést az évadba.
    Amint vége lett nyargaltam a könyvespolchoz, előkotorni a kötetet, hogy újraolvassam, de sajnos valahova sikerült elkutyulnom.. Na, de majd e-book formájában.
    Jöhet az S04 E01.

    ...elmúlik...

Új hozzászólás Aktív témák