Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KisTücsök

    addikt

    340 hsz-es lemaradásom van, szóval nem tudom, a topik lakói hogy állnak ehhez a robotos témához. A pilotról áradozott (szinte) mindenki, gondoltam megvárom amíg lemegy, aztán egyszerre letolom. Letoltam.

    Mr. Robot

    Hmm... Jó volt, jó volt, de azért annyira nagyon mégsem. Kicsit az első résszel (saját magához képest, mint később kiderült) magasra tette a lécet. Mást is vártam a folytatásban. Voltak kissé unalmas szálak pl Angela szerencsétlenkedése, bár azért az utolsó 1-2 részre kicsit összekapta magát, meg voltak baromi jók pl Tyrell VÉGIG na meg a kis asszonykája, ugye.

    Elliot meg olyan... hát, fene tudja. :D Slatert viszont jó volt újra látni. Azon még gondolkodom, hogy megfelelő választás volt-e erre a szerepre, kissé hullámzó is volt a játéka szerintem, de azért örültem neki.

    Fényképezés király volt, zenéket is nagyon eltalálták, ilyen szempontból kifogástalan.

    Persze várós a 2. évad, már csak a sok megválaszolatlan kérdés miatt is. Meg azért a későbbiekben fog ez kiteljesedni, bár nem tudom, hány évadot terveznek. Összességében tényleg jó volt, kezdésnek meg mindenképp, de azokat a jelzőket amiket ráaggattak, szerintem nem nagyon érdemli meg.
    ____

    A héten jön egy Narcos dara, na, arra nagyon kíváncsi leszek.

Új hozzászólás Aktív témák