Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    Star Wars - The Rebels S01
    A látványt mindenképp szokni kell (még a lézerkardoknak is inkább olyan az alakja, mint egy vívókardnak, nem olyan, mint a már megszokott lézerkardoknak), elég fura a The Clone Wars után. Sajna a történeten is látszik sokszor,h gyerekeknek szól ez inkább, a The Clone Wars első évadához tudnám talán hasonlítani ilyen szempontból, de ott jobban dominált a humor.
    Nem mondanám rossznak a sorozatot semmiképp, mert szórakoztató, de (egyelőre) nincs meg benne az a plusz, ami az “elődjében” megvolt.
    A végére csak feltűntek régi ismerősök is :C De furán néz ki Ahsoka itt… Arra viszont kíváncsi leszek, megmagyarázzák-e, hogy talált vissza a Jedi rendbe, bár erre nem hiszem,h ki fognak térni.
    Amúgy az, hogy az állatokat tudják irányítani volt máshol is a SW sagabán már vagy itt jelent meg először? Csak mert a filmekből nem emlékszem ilyenre.

    A végére jobban beindult a sztori, bár a komorabb epizódok nem voltak meg így sem, amik sokat segítettek a The Clone Wars fejlődésében is, de úgy tűnik, meglesz az átmenet a The New Hope felé, mindenképp várom a 2. évadot.

    S02E01
    Ütős rész volt, látszik a fejlődés, tetszik az irány, amerre a sztori halad.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák