Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    Sense8 1. évad

    Befejeztem, és nem tetszett. Az évad második fele nem hogy javult volna, hanem unalmasabb szálak kerültek előtérbe, több klisés/gagyi jelenet is volt, úgyhogy nem nyert meg. Végig lehetett nézni, nem mondom, hogy rossz, de számomra unalmas, középszerű volt. Tipikusan az "érdekes ötlet, amit nem tudtak rendesen kibontani/felépíteni" kategória.

    2 karakter tetszett végig: Lito és az india csaj, őket nem untam. Előbbi szimpatikus volt, poénokat is szállított, utóbbi pedig szintén egy kedves, szimpatikus és ártatlan karakter, akinek a szála nem hatott erőltetettnek. A feka srác kicsit elsikkadt érdekesség szempontból, de gond azért nem volt vele. A többiek viszont... A szőke csaj szenvelgését baromira untam, a koreai csaj szála annyira lapos volt, mint egy A4-es papír, legszívesebben felvágtam volna az ereimet minden jeleneténél.

    A "mindent a laptopról meghekkelek" téma minden sorozatban ki tud akasztani, de ez még hagyján.

    De az olyan ostoba írás/cselekményvezetés/rendezés mindig idegesítő, mint például amikor Wolfgangot az idióta kuzinja bandája 2 méterről, szemtől szemben uzival nem találja el, meg a többiek sem pisztollyal. Meg az, hogy a srác visszalő, akkor a banda már fejvesztve menekül, mire Wolfie srác előhúzza a rakétavetőt és bammm... Ennyi erővel oda is csalhatta volna őket, aztán lesből bammm. A "soha nem találjuk el a főszereplőt" téma a végén is megvolt Wolfie-nál, amikor a bácsikájával számolt le, ezren lőnek, ő szalad a lépcsőn, egy horzsolás sincs rajta.

    Aztán, a fekete banditákat meglátogatja a Van Damn srác, tele van fegyveresekkel minden. Mikor beviszik, hogy machate-vel csapja le a dagi gengszter fejét, akkor meg már 1-2 embernél van csak fegyver, aki persze a közvetlen közelében van, hogy le is tudja rendezni őket. Persze többi fegyveres sehol, senki, hogy véletlenül se lőhessék le, csak machete.

    Aztán, amikor üldözik a buszt a fekete banditák, a busz dugóba kerül, szarrá lövik a buszt az ostoba barmok, de a kerekeket egyik sem lövi. Aztán persze el tud menekülni a busszal, utána is megy a motoros bandita, üldözi, de az ostoba állat még akkor sem a kerekekre lő, hogy fejre álljon a busz, á, nem...

    Aztán, a high-tech épületbe behekkeljük magunkat, oké, megszöktetjük a szőke csajt, oké, de az épület annyira baromira high-tech, hogy simán ki lehet menekülni, az ajtókat nem lehet zárni, lifteket leállítani vagy akármi, hogy ne szökhessen ki bárki 2 perc alatt. Amikor a helikopter el akarta torlaszolni az utat a mentő előtt, akkor már csak fogtam a fejem.

    Na az ilyen és ehhez hasonló ostobaságok ki tudnak akasztani. És ez csak az évad vége volt.

    Azt csak halkan mondom, hogy bármelyik beteges, művészkedő rendező megirigyelte volna a véres pin@ból kibúvó gyerekfejeket, mert muszáj volt feltétlenül explicit megmutatni az ilyesmit, főleg, amikor komolyzene is szólt alatta és percekig ez ment, csodálatos jelenetek voltak.

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák