Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuromoj

    veterán

    -Az Amazon leszerződött Guillermo del Toro-val és berendelt 3 résznyi forgatókönyvet a Carnival Row című sorozattervből, mely Travis Beecham A Killing on a Carnival Row című, 10 éves forgatókönyve alapján készülne. A szkripteket Beecham és Del Toro mellett Rene Echeverria írja – utóbbi lenne a showrunner, Del Toro pedig az első részt rendezné. A tervek szerint, ha minden rendben van, akkor ezt sorozatberendelés követné, hiszen elég drága lenne a projekt.
    A természetfölötti dráma sztorija a jövőben játszódna egy 18. századi London-ra hajazó városkában, amit emberek és más teremtmények laknak és egy sorozatgyilkos ólálkodik benne épp szabadon.

    -Az American Horror Story következő szezonja elég nagy változást fog hozni az eddigiekhez képest.

    -Az American Horror Story 5. évad októberben fog kezdeni, míg a spinoff, az American Crime Story 2016-ban indul az FX-en.

    -Zachary Levi lett a Heroes Reborn egyik főszereplője.

    -Criminal Minds-spinoff főszereplője pedig Gary Sinise lett.

    -A FOX, mivel úgy vélik, hogy a Sleepy Hollow nézettségcsökkenésének az az oka, hogy a sorozat túl szerializált lett, a folytatásban ráerősít az epizodikusságára, és a hangvételt is könnyedebbre veszik. Igen, nyilván ez az oka és nem némelyik tűzrevaló karakter, illetve a Crane családi dráma… A lényeg, hogy a 3. évad nem lett még berendelve és sok minden múlik azon, hogy az új epizódok nézettsége hogy alakul.

    forrás: sorozatjunkie-ról, összeszedve

    PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Új hozzászólás Aktív témák