Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz NoLF #1739 üzenetére

    Jó is az. Nekem is ízlik, jó söröcske. Akár a standard Sopit le is válthatná, bár inkább ne, hisz azon nőttem fel:).
    Az a Löwenbrau amúgy szerintem nem nagy durranás, bár a sima Borsodit veri, annak még dobozosan is vízíze volt. Hmm de a Borostyán... ;).
    Ha már Löwen, akkor Löwenweisse, no az már egy igazán kellemes itóka. Üvegesen jobban ízlett, mint az utóbbi időben bármiféle Edelweiss, amit ittam. Tényleg, ezt már kérdeztem korábban, de sneki sem válaszolt. Mitől volt az, hogy amit vettem üveges Edel-t (természetesen szűretlent), annak mindnek furcsa íze volt, a csapoltak pedig rendre elég savanyúak, még a friss hordók is, holott az Edelweiss egyáltalán nem savanyú. És nem, nem a citrom miatt. Emiatt nem is merek ilyet venni, ha lemegyek a törzsklubba, akkor Sopi 1895, vagy Amstel Bock a nyerő.
    A Krusovice milyen sör? Már annyit hallottam, de még nem kóstoltam. Nemrégiben találtam szolnokon egy helyet, ahol csapolnak ilyet, de valami 700Ft egy korsó a barnából, megér annyit? Üvegeset még nem láttam sehol. Guiness-ből meg 900 asszem a korsó... mondjuk olyat ittam egyszer régen, akkor nem tetszett. Viszont a múltkori Erdinger/Bernard páros nagyon kellemes élmény volt:).

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák