Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Jhonny06 #16229 üzenetére

    elvileg pont az lenne a lenyege, hogy konnyed ivosor (javitsatok ki, ha tevedek), tehat a "felvizezett ipa" az stimmel. annyi a trukk, hogy mondjuk 3 eur /0.33nal tobbet nem szabad erte fizetni (igazabol 2,5nel sem).

    masik oldalrol meg akarhanyszor valami ilyen hypeolt fozet nyit a skandinav piacon ahova mennyiseg kell jellemzoen be szokott szakadni az ertekeles. a legszebb pl a trillum x omnipollo covered in puppies volt, ami elvileg ugyanaz a sor. a trillum varians 4.36on all untappden, az omnipollo 4.0an (dupla annyi tickkel). namost en kostoltam az elso friss fozetet mielott egyaltalan szoba jott, hogy uvegbe kerul (omnipollonal volt csapon) es az uveget is (kb szinten ket heten belul a fozeshez kepest), tenyleg nem volt kulonbseg.

    es ezzel el is jutottunk oda, hogy megis mennyire megbizhato az az untappd 4.3+ tick parszaz fonel ha mind ugy all neki a sornek, hogy elotte ment a hype. annyira tisztaban vagyok a szociotechnologiai aspektusaval a dolognak, hogy lehet pozitivan befolyasolni a tickeket. gyakorlatilag questionnaire metodusrol van szo es hosszu irodalma van annak, hogy az emberek mennyire irracionalisak.

    mondjuk nekem alapvetoen ellenerzesem van a NEIPAval es az idd frissen mozgalommal szemben is mert mi van ha azon a hetvegen nem erek ra meginni, meg a rakovetkezon se...

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák