Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz B-L-A-C-K #7848 üzenetére
Nem ugyanarról beszéltek a 42-esnek valóban nézhetetlen a mozgásjavítása, a nagyobbakban van motion plus ott a tiszta,tiszta +, stb beállítás sokkal jobb,teljesen nézhető.
Tutu :Minden Va panel fakul ha nem pont szemből nézed,ez nem sony sajátosság.
Ami meg a színeket ért kritikát illeti akkor lenne teljesen jogos ha az előd kalibrált tévé lenne, mert a szokás nagy úr -
Tutu7030
veterán
Megnéznétek, hogy a beállításoknál a rádió résznél a háttér beállítás : ki opció esetén, nálatok lekapcsolja e a háttérvilágítást, ha rádióra kapcsoltok?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
-
whatnot
őstag
A MM-ban kiállított 50W805-ön konkrétan zöld volt a hó
Ott nyilván fehéregyensúlyt kellett állítani.(Amúgy ismertek valakit, aki kalibrációval foglalkozik?)
-
Sennalacy
aktív tag
-
superg
senior tag
válasz Tutu7030 #7863 üzenetére
Na szóval.Van olyan Discovery gomb/Option gomb és ott be lehet állítani 2 időintervallumot összesen 4 órát hogy mikor menjen a discovery funkció automatikusan.Ebben az időintervallumban ebben a köztes létben van a tv,pl megy a HDD,bekapcsolás után gyorsabban indul stb.A szépséghiba hogy az enyémen hiába kapcsolom ki ezt a funkciót,az automatikus opció lép életbe,vagyis figyeli a tv nézési szokásod és amikor a leggyakrabban nézed a tv-t akkor automaikusan ebbe a fél-készenléti állapotba lép.
Sokan szerintem erre hitték azt hogy megoldották egy szoftverfrissitéssel a feléledési idő problémáját.[ Szerkesztve ]
-
Sir81
aktív tag
-
superg
senior tag
válasz Tutu7030 #7865 üzenetére
Bekapcsolod és nem indul a discovery funkció magától?Ha nem akkor az máshogy szar mint az enyém
Az enyém most ki van kapcsolva HDD viszont megy, a tv alapjáraton ha bekapcsolom indul a discovery de én 8-10re be is állítottam próbaképp.De reggel is szokta ezt pedig akkorra nem állítottam be.
(#7866) Sir81: foltos háttérvilágítás, ips panel gyenge feketével.[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz Sennalacy #7849 üzenetére
amikor méred akkor mióta van kikapcsolva? mert szerintem nem kapcsol ki egyből ha kinyomod, szerintem még 5-15percig ilyen készenléti állapotban van hogyha visszakapcsolnád, pl tárolja a médialátszó hol tartott adott filmnél stb
probáld meg ugy lemérni hogy már fél órája kivan nyomva
-
ZOLL30
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok erről az alap modellről?
Sony Bravia KDL-32R430B 74ezer ft. HD ready??
két márkával versenyezz, ebben a kategóriában:
LG: LG 32LB5610 full hd 68ezer ft vagy
Samsung: Samsung UE32H5000 71 ezer ft full hd
Szerintetek?
köszi
zoli[ Szerkesztve ]
élni, és élni hagyni..
-
Nova91
tag
Sziasztok!
Vettem egy sony 32w705 tv-t és a set top boxból kivettem a kártyát és beraktam a TV megfelelő helyére, de semmi. Olvastam, hogy előbb valamilyen modulba kell rakni a kártyát és úgy a Tv-be. Pontosan milyen modult kell vásárolni? Találtam olyanokat, hogy Conax cam modul meg CI+ modul meg Cryptoworks modul, de fogalmam sincs, hogy melyik kellhet. T-home-os vagyok és analóg kábeles módon jön az adás. Aki tud kérem segítsen. köszönöm. -
whatnot
őstag
Megjött a 50W828.
Alapbeállításokkal is már korrekt, de majd megnézem még a beállításokat.
Ami egyelőre aggaszt, hogy a 3D-t nem tudom beállítani. Az addig ok, hogy side-by-side, meg a szemüveg pároztatás is megvan, de még a menü felirata is elmosott.
Mit hagytam ki? -
Nova91
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
whatnot
őstag
Ti hogyan játszotok le BD3D filmet gépről a tévén?
Powerdvd-vel próbáltam lejátszani, de amikor a tévé érzékelte a 3D jelet, kifagyott a videokártya, vagy legalábbis erre gyanakszom, mert a tévé és a monitor képe is megállt. -
Sir81
aktív tag
Ha már Sony akkor esetleg ez?
Sony KDL-32W706B
-
tomp
félisten
válasz headhunter #7890 üzenetére
2 méter.
-
Dani Pécs
tag
válasz headhunter #7890 üzenetére
Nekem is van egy KDL-32W705B pár napja a hálóban, két méterről nézem, UPC Mediacarddal. Tökéletes a kép , minőségi csere volt a Samsung 32ES6560 után.
-
Lecsovirsli
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas évődés után (elő körben LG-vel kacérkodtam) lehorgonyoztam a 42W705/706 típusok vásárlása mellett, mivel a 3d hidegen hagy és a filmek mellett a konzol lenne még igazán fajsúlyos...
Ugyanakkor ma kissé eltántorított, hogy videó formátum támogatottságban nem túl acélos a Sony (pl. avi)
Mennyire kritikus ez? Segítettek a frissítések?
Nem szívesen kezdeném média lejátszó vásárlással...
Marad a PC-re csatlakozás?Köszi!
-
tomp
félisten
válasz Lecsovirsli #7896 üzenetére
Mit szeretnél tudni az aviról? Támogatja, lejátsza.
Na de miért pont avi? Az már eléggé ideje múlt. :-) -
TechN7ne
nagyúr
válasz Lecsovirsli #7896 üzenetére
Engem is érdekelne ez a típus.
Megéri az arat ebben a kategóriában,vagy van jobb nála LG vagy Samsung oldalon? -
Malachi
addikt
sziasztok!
úgy döntöttem belevágok. elég volt, kell egy rendes tévé. rövid kérdés:
KDL48W605 és KDL50W805 között jól látom, hogy alapvetően a 3D és az NFC a fő különbség? talán butaság amit gondolok, de a 400Hz Motionflow a 805-ben csak a 3D-t szolgálja, nem?
mert ha nincs más érdemi, akkor az 5 centi plusz miatt nem adnék ki +50 ezret, nekem nem hiányzik a 3D egyáltalán.
előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App