Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joshi

    titán

    válasz pinnacle #49087 üzenetére

    Azt a cikket amit linkeltem korábban, ahol leírják a judder miértjét, ott egyértelműen levezetik, hogy a mai 120Hz-es paneles tévéknél már nincs szükség a Pull Down használatára. A te régi Pana LCD tévédnél még kellett ezt alkalmazni. És igen, a régi Pana tévéd BFI-t használt ami számomra és sokak számára olyan mint a stroboszkóp. Egyébként a Sony A1 tévémbe is van, de az Isten mentsen meg tőle mindenkit. :DD Egyébként a plazmák is a BFI miatt villogtak. Nem akarom fikázni azt a 2009-es Pana LCD tévét, de maradjunk annyiban, hogy az akkor lehet hogy jó volt. Ma már bottal se piszkálnám. ;]

    Nekem egy 65A1 és egy 43XF8505 tévém van, utóbbit monitornak használom. A logós fotó nagyon hülyeség már bocs, mert az nagyban függ a szolgáltatód minőségétől is. Itt Győrben Digi van (DVB-C), de teljesen rendben van a minőség. Mondjuk pont nem az M1 HD a legjobb minőség, de azért lőttem egy-egy képet.

    Az LCD-nél pont nem tudtam egy álló és homogén háttérnél fotózni, szóval itt nem a feketét kell fikázni. A lényeg a "kiváló" kontraszt a logó körül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák