Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keitaro

    addikt

    Hello!

    Nem tudjátok véletlenül, az itthoni Sony KD-43XD8005B tényleg ugyanaz, mint az amcsiknál az X800D?
    Papíron igen, de a Sony brossúrában a 8005B-t 50Hz-esnek írja (az X800D 60-as, lehet, hogy külső forrásról ez is az?) és odakint a 43 colos változat VA paneles, míg felette IPS van, alacsonyabb kontraszttal, viszont nem kapható három méretben, mint itthon. Nagy a káosz. Esetleg van valakinek ilyenje? (Ha igen, tapasztalatokat is szívesen vennék.)

    Mióta egy KDL-55W805B van a nappaliban, azóta én rájöttem, hogy szeretem a VA paneleket. :)

    Most ezen 4K-s, és egy Sony KDL-43W807CSAEP között filózom (Full HD-s "csak", de abból az egyik legjobb). Egy ideig a Samsung 6400-es széria is foglalkoztatott, de a legtöbb helyen azt láttam, hogy az upscalere annak nem a legjobb, márpedig az idő nagy részében nem 4K-s tartalom menne egyelőre rajta.

    Mennyire használható egyébként az Android TV? Többen is írtátok, hogy képes belassulni, de én túl sok mindenre nem használnám (kb. fusson rajta rendes sebességgel a Netflix, a YouTube és ha van, akkor a Crunchyroll, talán végre használnám az accomat). A mostani TV-mnek katasztrofálisan lassú az okos része, ha tehetném kikapcsolnám, mert ezer évig bootol miatta, gondolom ennél csak jobb lehet.

Új hozzászólás Aktív témák