Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
MM Black Friday:
- Sony KDL 43WD757 129.999.-
(179.999.-)
- Sony KD 55XD8505 349.999.-(439.999.-)Egyébiránt minden Sony termékre a -15% kedvezmény ma is él! Ahogy hallottam a százalékos kedvezményen túl pár dolognak még leverték az árát. Az audio cuccoknak, BR lejátszóknak is odavertek
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Emu
őstag
Mit szóltok hozzá? megéri?
-
DirtyFREE
tag
Van valami különbség a sima 756C és a KDL43W756CSAEP között?
Talált valaki jó árban 755 vagy 756 modellt?"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni" by AS
-
DirtyFREE
tag
Már is ránézek köszi!
Közben megtaláltam! De,ez sajnos Sony Bravia 43WD755 Smart
Ami kicsit butább változat sajnos...
Összehasonlítás[ Szerkesztve ]
"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni" by AS
-
ht42
senior tag
Hali!
43w755c, 43wd755, 43wd757 közül melyk a legjobb? Csak a képminőség és mozgásmegjelenítés érdekel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sony KD55XD7005BAEP UHD ANDROID SMART LED Televízió
Valaki látta ezt valahol jóárasítva?
269.000 eddig amit találtam.
-
blakey
titán
Sajnos gyengébb képminőségű a WD75, a táblázat meg egyáltalán nem jó. Pontosabban jó lenne ha az egyik W75C lenne, de nem az.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Bigeee
tag
55W808C 240ért vagy 50W755CBAEP 205ért, mi éri meg jobban?
-
blakey
titán
Ha a W75C-hez hasonlítjuk akkor nem jó vétel, ha azt nézzük, hogy kb egy árban lenne a WD860-es eddigi árával akkor jó vétel. Mozgásmegjelenítése gyengébb, ez jól látható, minden más egyén függő, hogy jó-e neki az adott rendszer vagy sem. Felhősödés az bármilyen LCD-n lehet, nem ettől jobb vagy rosszabb. A panel milyenségére nem tudom a választ, nem tudom, hogy ugyanattól a gyártótól van-e vagy sem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz K Norbi #28577 üzenetére
Én mésként vélekedek erről, mert nem mindenáron kell megvenni a nagyobbat, azért ha a lakótérben van a TV akkor bizony igazodni kell a környezethez is, nálam elférne a 65"-os is de nem érdekel, egyszerűen nem fogom tönkretenni a harmoniát egy böszme nagy eszközzel. Ha erre külön helyiség van akkor természetesen a nagyobbat kell venni ha van lehetőség az elhelyezésére. Vicces amikor bemész egy "csőszobába" ami 3-6 m hosszú és a 3m-es falon egy 65"-os tv lóg körülötte meg az ágy amin alszanak, bútorok, stb. Láttam ilyet, ott is a méret volt a lényeg és, hogy a szomszédok lássák, hogy neki mekkorája van, pedig egy 50"-ossal sokkal jobban nézet volna ki a szoba és könnyebben el tudta volna rendezni a dolgokat.
-
blakey
titán
válasz K Norbi #28579 üzenetére
Nem is az volt a lényeg hanem a nagyobb. Nem biztos, hogy megér 45-50 Ft árkülönbséget ha pl. 2m-ről nézi, abból az árból inkább vesz egy normális asztali lejátszót.
-
törölt tag
Annyit olvastam itt mindenről,hogy már megzavarodtam.
Megéri a 30.000 különbséget a két típus?SONY KDL55W755CBAEP Android Smart LED televízió 249.000.-
SONY KD-55XD7005BAEP 4K UHD Android Smart LED televízió 279.000.-
Köszi
-
blakey
titán
válasz #46129152 #28582 üzenetére
Az olcsóbb a jobb.
-
törölt tag
Akkor azt hiszem eldőlt, én is erre hajaztam.....
Méret nagyobb nem kell, ez fér el jól.
Gondolom a FHD meg az UHD között nincs akkora előrelépés,mint a sima képcsöves és a HD lcd tv között.
2 évente szoktam venni új tv-t, addigra talán lesz értelme venni 4K-t, vagy 6K-t, kitudja....Köszi, menek a MM-ba.
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Miért van a tévékbe az android beépítve? Valahogy nem hangzik bizalomgerjesztően. Régen vettem tévét nem követtem jó ideje milyenek az új tévék. Most egy 10 éves tévét cserélnék le, de nem egyszerű kiigazodni a sok fajta között. Sima full hd tévét amiben sem 3d sem android nincs 43-50-es méretig tudnátok ajánlani? Film nézés az elsődleges és ha youtube még lenne rajta, a menü rész pedig egyszerű legyen a régi W sorozatú tévéken nekem szuper könnyen kezelhető menü volt. Egyébként a 4K tévéken a sima tévé adás milyen? Lenne értelme inkább ott keresgélnem?
-
manu75
aktív tag
Egy jó tévét szeretnék rászánnék vagy 250-300k-t persze ha ebbe belefér egy jó tévé. A nappaliba betenném ami van most a hálóban 40W905a tévém, ez egyébként minden igényt kielégít számomra. A hálóba lenne az új amin a feleségem lesheti a sorozatokat és akkor én meg nyugodtan nézhetem a "focimeccseket" lent a nappaliban.
Az android mire jó a tévében annyi értelme van, mint a 3d-nek? Írták fórumokon, hogy lefagy benne az android legalábbis ezt olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz manu75 #28592 üzenetére
Egyetlen okosrendszer aminek van értelme. Nem fagy, olvasd el az elmúlt 1,5 év hsz-eit itt a topikban.
-
air
nagyúr
válasz manu75 #28592 üzenetére
Az Android a tv-ben nem csak egy feature, mint a 3D, amit vagy használsz, vagy nem.
Az Android az alapja a készülék menü rendszerének. Amit látsz az egy Android UI.
Vagy ha úgy jobban érted, a tv lényegében egy baromi nagy kijelzővel, és tunerrel felszerelt tablet, csak nem érintős a kijelzője.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
manu75
aktív tag
Köszönöm mindkettőtök válaszát, beleolvasok majd jobban a fórumba, láttam tippeket is tudtok adni finomhangolásra. Nálam még most is gyári állapotban van a tévém, pedig biztos lehetne rajta állítani.
Nem sürgős a vásár ha jövő februárban lesz belőle valami az sem baj csak legyek egy kicsit képben, nem egy évre venném a tévét. Jó az a 200k ár egy ekkora tévére, azt írja, hogy csak üzletben elérhető, nézem a térképet hol vannak üzletei, nem nehéz kitalálni melyik megyében lakom.
Köszi még egyszer.
air: így már világos, keresek róla videót akkor és megnézem, köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netflix