Új hozzászólás Aktív témák

  • r_viktor

    csendes tag

    Kérlek, segítsetek, mert lassan megőrülök :(

    Digitális és analóg csatornáim vannak vegyesen, automatikus hangolás után exportáltam a listát, majd ChanSort-tal megszerkesztettem a sorrendet és az analógok elnevezését. Visszaírtam pendrive-ra, import a TV-re.

    Az eredmény: digitális csatornák rendben, az analógok közül kb. a harmada hiányzik, ami megvan, az azzal a sorszámmal szerepel, amit a szerkesztés során adtam, a hiányzó adók sorszáma egyszerűen hiányzik a TV-n. A ChanSort-ban látszólag minden rendben.

    Mi lehet a gond, illetve a megoldás? (A TV F6500, bár ennek gondolom semmi jelentősége.)

    A bónusz kérdés: tematikusan nézve a számomra optimális sorrend szerint vegyesen kellene hogy legyenek a digitális és analóg csatornák. A TV a hangolást követően két külön kupacba teszi őket, mindkettő csoport sorszáma 1-gyel kezdődik. Azt ugye jól tudom, hogy át tudom úgy számozni őket, hogy a sorrend folytonos legyen, de vegyíteni nem lehet ezeket?

    Bónusz-bónusz: kézi hangolással pótoltam a hiányzó analóg csatornák közül párat, beillesztve a megfelelő (eddig lyukas) helyekre. Csatornaváltóval lépkedve, számmal kiválasztva látszólag minden OK. TV kikapcsolása után "elfelejti" ezeket és megint ugyanúgy hiányoznak :(((

Új hozzászólás Aktív témák