Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigi

    őstag

    válasz Tippmix46 #46893 üzenetére

    Hali

    Ide még nem raktam be, de a kedvedért idézem az Elektro Outletnek írt levelemet.
    A végén vond le a következtetést.

    "Az első TV amit vettünk önöktől az képhibás volt, a mellékelt képen is látható, de volt, hogy ennél sokkal durvább volt a hiba.
    http://kepfeltoltes.hu/121028/IMG_20121028_063910_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    A második, ugyanolyan típusú csere TV-n is megfigyelhető volt a képhiba, de közel se akkora mértékben, és ezzel még el is lettünk volna, de ezen a készüléken a 4db HDMI csatlakozóból csak 2db működött amit viszont nem tudok elfogadni ezért kértünk egy másik típusú TV-t.

    Az első két TV típusa: SAMSUNG PS63C7705YS

    A harmadik TV amit kértünk önöktől az egy LG 60PZ250-es (3D-s) típus volt amit többször is leegyezettünk és kértük önöket, hogy a TV típusának megfelelően ellenőrizzék le, hogy a TV-n meg van e a 3db HDMI csatlakozó, önök azt mondták, hogy megvan.
    E hét szerdán megkaptuk a készüléket amin meglepő módon csak 2db HDMI foglalat van, viszont az önök azonosító címkéjén a 60PZ250 típus szerepel ami egy 3db HDMI-vel rendelkező modell.
    A készülék ügyfélszolgálati menüjében viszont a 60PV350 típus szerepel ami csak 2db HDMI-s és nem is 3D-s, ezen felül még analog kábeltv-t se lehet rajta beállítani.
    Ráadásul mi majdnem vettünk hozzá 3D-s szemüvegeket is ami ugye nem kis összeg.
    http://kepfeltoltes.hu/121123/SDC11380_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Ez akárhogy is nézem a vásárló megtévesztése, vagy ami még durvább lehetőség az önök részéről a szakértelem teljes hiánya.
    De mi még ezek után is bíztunk abban, hogy kaphatunk egy "100% működőképes valódi készüléket" önöktől, de az időközben kárpótlásul beígért Blu-Ray lejátszót visszamondták, sőt önök kérték, hogy álljunk el az üzlettől.

    Ha ön/önök megvesznek egy terméket amiről nem írja az eladó, hogy működési hibás akkor ön/önök, hogy reagálnának.
    A mi helyünkben mások már keresztes háborút indítottak volna önök ellen, de mi még ezek után is csak gondolkozunk rajta.
    Nem csak önöknek van sokba ez az egész dolog hanem nekünk is nem beszélve a sok idegeskedésről.
    Ma lezárhattuk volna dolgot egy személyesen kiválasztott olcsóbb készülékkel és a kárpótlás lejátszóval, de erre önök már nem voltak hajlandóak.
    Ha ezek után is mi vagyunk a problémás vásárlók akinek semmi nem felel meg akkor nagyon sajnáljuk, pedig mi csak egy jól működő TV-t szeretünk volna venni kedvező áron."

    Soha többet ne legyen szerencsém hozzájuk.
    Te se bízz bennük.

    [ Szerkesztve ]

    Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!

Új hozzászólás Aktív témák