Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Cyberpunk
félisten
Napot.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
sdd2
veterán
Ilyen tokot látott már valaki? [link] Érdekelne, hogy a telefon keretét is védi vagy sem.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Cyberpunk
félisten
-
nggabi
félisten
estét.
havernak bevállaltam egy olajcserét még meló után... hát nem vagyok vmi túl kipihent
és még mehetek ki asszony elé kökire
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
-
r4z
nagyúr
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Psytech
őstag
Estét... 2 kamion lepakolva, Márton úton hazafele, persze csont fáradtan.... És mehetek holnap is
-
legenda
a hét minden napján túlóra, pocsék péntek, és még egy sgs3 (nem lte) telefont is dícsérnem kellett, mert az oktatási vezetőé, akivel jobb nem vitatkozni a cégnél...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Psytech
őstag
Nem tudom... Nem lennék képes boldogan visszatérni még az LTE változatra sem... Volt S3-m (te atya ég, nekem is mennyi telefonom volt, majdnem vészesen olyan vagyok mint Artu ), nem mondom hogy nem szerettem, de nem tudnék újra azt venni azzal a tudattal hogy annyi pénzért van jobb is droidon belül... Előbb vennék egy S2-t ha választani kéne, az valahogy nagyon hozzám nőtt csak voltam olyan hülye hogy lecseréltem egy htc-re tavaly..
-
nggabi
félisten
válasz maggi1886076 #8121 üzenetére
nem mondom meg milyen bugyit vett fel az asszony
razi: az jó, öröm lesz 4 lambda szondát venni
"szenyor dzsíííí"
-
mycso
veterán
Mekkora nagy életigazságok vannak itt az utóbbi pár hozzászólásban...csak ámulok.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
bAtt001
addikt
[link], bekockul az S4! nem lesz több szappan remélem nem kamu, és tényleg baltával tervezték a telefont
-
mycso
veterán
Fogalmazzunk úgy, hogy dci-ből a 120 lovas 1.9 dci-k amik szarok (illetve típus hibások, csak a renault nem ismeri el). A többivel nincsen baj, sőt nagyon is jó motorok, de cáfolj meg ha nem így van. (konkrétumokkal)
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
nem kell h megcáfoljalak, itt kint a prérin sokan élnek a csúcsok felújításából. 80ezrenként az 1.5 dcikben is cserélik, javítják. a 3.0dcikről ne beszéljünk... sz@rdízel
meg 320k km egy kuplungban? azt hiszem ne beszéljünk erről... menjé hirdesd inkább h sz@r a castrol olaj és hamisított
ettől tart ott a sok hülye ahol... mindent elhisznek amit a fórumon írnak egymásnak.
"szenyor dzsíííí"
-
sdd2
veterán
jóccaka
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
mycso
veterán
Majd egyszer megmutatom az autómat és csekkolhatod a gyári alkatrészeket, meg a futott 320k km-ert.
Az a 80k km-enkénti csúcs felújítás, hát hogy is mondjam....vicces????
Érdekes, hogy az enyémben és a többi cégesben is kibírtak kb. 200k km-ert a gyári csúcsok, az enyémben 2 lett a teljes futása alatt felújítva....(tehát még 2 érintetlen, viszont mostanában kezdenek megfáradni, mert alapjáraton nincs meg a 220bar, csak 190-200 és picit ráz)A castrol olaj, nem tudom hogy jön ide, arról nem írtam sehol
Látod ezért is írtam, hogy konkrétumokkal cáfolj, de látom az nem megy, hát e van.
(ja egyébként tényleg van hiba egy szintén a renault által nem elismert tipushiba létezik a 106 lovas 1.5dci-knél, 200k km körül széthullik bennük a hatókar csapágy, mert sz@r anyagból van --> 7k körül van az új minőségi csapágy)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest