Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
valaki próbált már virtuális gépről odinozni? mennyire biztonságos ez?
-
maggi1886076
addikt
most hosszabbitottam meg a tv telefon net csomagomat, eddig 20 megas net volt es most duplazzak a savszelesseget ugyanazert a penzert
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
rankesz
veterán
válasz maggi1886076 #8628 üzenetére
Jaaaj, net témába inkább ne menjünk bele, mert jönnek a megmondóemberek hogy ez szar meg az drága
-
bAtt001
addikt
válasz maggi1886076 #8631 üzenetére
mindenkit de mondjuk most legyen a sok téglagyártást szorgalmazó emberke
-
twine
veterán
Nem kell egyik sem...
Noobtwine....Deolyan álapotba kerültem hogy maj'nem beleb@sztam a telefonba kettőt,,,
Nem való nekem az ilyesmi úgy látszik...
Rögtön az elején elakadtam N4 toolkittel,,,és itt meg is szüntettem az idegeskedést,,
uninstALL.....és köszönöm szépen....Láttam R2 is sz*pott az első percekben,,csak ő valszeg kitartó, és a tudása is lényegesen nagyobb mint az enyém,,úgyhogy megoldotta,,,
De azt is láttam a topicon belül az "ADB " -re rákeresve, hogy nem én vagyok az egyetlen akinek nem zökkenőmentes,,csak van aki szeret "sz*pni",,,és pöcsöl vele,,,,én meg azt szeretem ha mindenúgy működik ahogy kell....Na ez az ami nem akart megtörténni...
Kár is volt nekikezdeni,,mert csak olyan ideges lettem, amilyen már rég
Gyereket lefürdetjük, és megyek megnyugtatom valahol magamJa igen...
a segítséget, és az ötletet természetesen nagyon köszönöm[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
egy kis bootloop befigyelt asszony neóján
nótára a 4. fóliát sikerült jól felraknom
"szenyor dzsíííí"
-
r4z
nagyúr
Attyaég, milyen csajozós szöveg
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
twine
veterán
válasz Cyberpunk #8639 üzenetére
Ezzel nyugtatom én is magam,,hogy igazából eddig is elégedett volta 100%-ban a készülékkel...
Most egyszer "elkezdem" és utána nincs megállás...jön egy új kernel, egy új b@sz,,amit fel kell tolni,,jöhet a wipe, aztán nem megy vissza backup,,aztán jön OTA-n egy frissítés,,ahhoz is a tököm tudja mit kell csinálnom, hogy megérkezzen....Na szóval köszönöm,,,
Ma fellelkesültem ettől a képernyőhuzkodós szartól....és bevallom csalódott is vagyok, hogy nem sikerült elsőre...de talán jobb is így
Csak azért nehéz bevenni az egomnak,,,,hogy hanalban 24 óra után full készen "megcsinálok" egy Syxalagot,,,
Most meg "rákészülve " tök józanul kisz*pat egy ilyen sz@r....
De most jöttem rá ,,lehet az a baj,, hogy nem ittam eleget előtte?[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs